Рецепт дня: Ніжні рогалики з безе

Пісочне тісто — чудова основа для пирогів, печива та рогаликів. Воно ніжне, розсипчасте, з ним легко працювати навіть дитині. Запропонуйте своїй дитині провести час разом з вами на кухні і напечіть ціле деко домашніх солодощів. А ми із задоволенням поділимося простим рецептом випічки. Сьогодні до чаю у нас рогалики з безе.

Найскладніше — приготувати правильний білковий крем, який у процесі перетворюється на пишне безе. Через таку начинку частування виходить одночасно і ніжним, і хрустким. Діти і дорослі однаково радіють цим чудовим ласощам. Час і вам скуштувати!

Складові
Вершкове масло 200 г ,Пшеничне борошно 2 скл., Яйце 2 шт., Сметана 0,5 скл., Лімонний сік 1 ст. л., Цукор 1 скл., Ванілін за смаком, Цукрова пудра за смаком.

Приготування
Вершкове масло добре охолодіть, потім натріть на тертці і змішайте з борошном, додайте лимонний сік, сметану і жовтки. Скачайте тісто в кулю, відправте в холодильник на 1–2 години.

Охолоджені білки збийте із цукром та ваніліном. Тісто розділіть на 3 частини, розкотіть кожну і змастіть білковим кремом. Сформуйте рогалики, скачуючи трикутники від широкого краю до гострого кута.

Викладіть рогалики на застелений пергаментом лист і випікайте при 180 градусах до золотистого кольору. Охолоділі вироби посипте цукровою пудрою.

Якщо в начинку додати трохи подрібнених волоських горіхів, вийде випічка на кшталт київського торта. Сподіваємося, ви скористаєтеся цим рецептом!

Вам буде цікаво

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *