Рецепт дня: М’які стейки з капусти

Ви й подумати не могли, що страви без м’яса можуть бути такими смачними та різноманітними. Деякі вегетаріанські рецепти однозначно можуть оселитися у вашій кулінарній книзі. Стейки з капусти спершу можуть викликати у вас частку скептицизму. Але коли побачите, що рідні з’їли всю порцію за один присід, відразу візьмете цю страву на замітку для буденного меню.

Капустяні стейки будуть вам чудовою можливістю урізноманітнити м’ясне меню. Хоч і готуються вони зі свіжої капусти, вона не хрумтить, а виходить м’якою та ніжною. Щоб додати страві пікантності та аромату, ви можете приправити її улюбленими спеціями.

Для приготування стейків із капусти на сковороді вам не знадобляться ні фарш, ні яйця. Страва виходить соковитою і не розвалюється. Подавати її можна зі сметаною, майонезом або будь-яким іншим соусом на ваш смак.

складові
Капуста білокачанна 1 кг, Цибуля 1 шт., Часник 4 зуб., Пшеничне борошно 120 г, Манка 80 г, Петрушка за смаком, Кріп, Сіль, Чорний перець (мелений), Панірувальні сухарі, Олія за смаком.

Приготування
Розріжте капусту на кілька великих частин, залийте їх водою, підсоліть і варіть 15 хвилин, щоб овоч став м’яким.

Злийте воду, капусту нашаткуйте або подрібніть у блендері. Віджимайте овоч від зайвої вологи.

Дрібно наріжте цибулю і часник, порубайте зелень. Додайте інгредієнти до капусти разом із сіллю, перцем, борошном та манною крупою. Добре перемішайте інгредієнти і залиште на 5 хвилин.

Сформуйте з капустяної маси котлети, обваляйте їх у панірувальних сухарях і обсмажте з двох боків на сковороді, розігрітій з олією.

Цей бюджетний рецепт капустяних стейків на сковороді вас справді потішить. Для їх приготування потрібні найдешевші і прості інгредієнти, які є на вашій кухні. Тому не відкладайте пробу цієї страви у довгий ящик. Приготуйте капустяні котлети вже сьогодні на вечерю!

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *