Рецепт дня: Пухкі коржики на сметані

Вдосконалюючи свою кулінарну майстерність, пропонуємо вийти на новий рівень! Чергові коржики без дріжджів вийдуть у вас смачніше, ніж будь-яка випічка з улюбленої пекарні під будинком. 

Ці коржики на сметані можна їсти замість хліба та булочок. На елементарне тісто ви витратите хвилин 10, а потім стільки ж чекати на домашні коржики з духовки. Їхній аромат буде знати кожен сусід!

Щоб коржики на сметані в духовці вийшли смачними, вибирайте сметану 15% і сир. Ці інгредієнти є основою вашої випічки. Крім того, до тіста можна додати не свіжі помідори, а в’ялені. Якщо також використовувати інші спеції, вашу випічку не можна буде відрізнити від італійської!

Складові
Сметана 100 г, Яйце 1 шт., Цукор 0,5 ч. л., Сіль 0,5 ч. л., Орегано за смаком, Кунжут, Твердий сир 100 г, Кисломолочний сир 100 г, Помідор 1 шт., Розпушувач 1 ч. л., Пшеничне борошно 150 г, Олія 1 ст. л.

Приготування
Змішайте сметану з яйцем, цукром і сіллю.

Додайте кислий сир, тертий сир і нарізані дрібним кубиком помідори. Перемішайте інгредієнти.

Борошно змішайте з розпушувачем і вмішайте суміш до сметанно-сирної маси.

Додайте соняшникову олію і перемішайте інгредієнти.

Викладіть по 1 ст. л. приготовленої суміші на змащений олією лист. Злегка придавіть коржики ложкою, присипте орегано та кунжутом. Випікайте при 180 ° С близько 10-15 хвилин.

Ці коржі без дріжджів у духовці неодмінно замінять вам і хліб, і булочки. Можна їсти їх із супом, з гарячими стравами і навіть із чаєм!

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *