У Кам’янському пройде фестиваль української пісні

Міський фестиваль-конкурс української пісні «Вінок України» (далі –фестиваль-конкурс) проводиться серед молоді Кам’янської міської територіальної громади з метою виявлення та розкриття талановитих виконавців у жанрі вокального музичного мистецтва, збагачення духовного світу, естетичного розвитку та виховання творчої молоді, стимулювання творчого росту митців у системі формування сучасної української музичної культури, популяризації та підтримки української пісні.
Фестиваль-конкурс проводиться 17 лютого 2023 року на базі Нової сцени Академічного музично-драматичного театру ім. Лесі Українки. До участі у фестивалі-конкурсі допускаються самодіяльні колективи, окремі виконавці, вокальні об’єднання та студії Кам’янської міської територіальної громади. Вік учасників 14-35 років.
Заявки на участь у фестивалі-конкурсі подаються в електронному – заповнити google-form за посиланням https://forms.gle/mBcFrMwW5vhq8mmVA у строк до 06 лютого 2023 року.
При поданні заявки учасники мають додати відеопідтвердження своїх вокальних даних. Звертаємо увагу, що пісня яка додається як відеопідтвердження, має буде виконана і під час проведення фіналу фестивалю-конкурсу (змінювати пісню заборонено).
Дедлайн подачі заявок 6 лютого 2023 року.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *