У 2023 році розпочнуться зйомки фільму про Майкла Джексона

Зазначається, що байопік широко охопить усю біографію Джексона – від його музичних досягнень до звинувачень у педофілії. Режисером стрічки стане Антуан Фукуа, продюсером – Грем Кінг, відомий своєю роботою над “Богемською рапсодією”
Про це повідомляє видання Deadline.

Свої джерела видання зазначають, що у фільмі будуть згадані всі ключові етапи кар’єри співака – від виступів у дитинстві у складі The Jackson 5 до кар’єри всесвітньо відомої зірки.

Однак зазначено, що у фільмі також будуть безпосередньо розглянуті звинувачення у педофілії, які переслідували Джексона аж до його смерті у 2009 році у віці 50 років від зупинки серця.

Режисером фільму став Антуан Фукуа, відомий своєю стрічкою “Тренувальний день”, але більшою мірою він відомий саме як режисер кліпів. Сценарій розробив Джон Логан, а продюсером фільму стане Грем Кінг, відомий своєю роботою над “Богемською рапсодією”. Роль Майкла Джексона у стрічці зіграє племінник зірки Джафар Джексон.

Байопик Майкла Джексона обрел исполнителя титульной роли

“Грем Кінг перетворив історію Фредді Мерк’юрі на блокбастер “Богемська рапсодія”, номінований на премію “Оскар” як найкращий фільм”, – зазначає Deadline.

Робота над фільмом розпочнеться вже цього року. Deadline зазначає, що фільм про Джексона може стати світовим лідером, таким як “Богемська рапсодія”, яка зібрала понад 900 мільйонів доларів у прокаті та викликала новий інтерес до музики Queen.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *