Рік тому зупинилося серце директора Кам’янського ліцею НІТ

Рік без Вас, шановна Людмило Іванівно…
Другого лютого 2022 року обірвалося життя Великого Педагога, Почесного громадянина міста, керівника нової генерації, просто щирої, високодуховної Людини – директора ліцею інформаційних технологій Людмили СБОЄВОЇ.
Людмила Іванівна створила сучасний інноваційний заклад, аналогів якому на той час не було в Україні. В структуру освітньої установи, окрім початкової, базової і середньої школи, ще було долучено дошкільне відділення, фізкультурно-оздоровчий центр – профілакторій, професійний театр-студію, лабораторію НІТ.
Сбоєва Л.І. постійно була в пошуку нових ідей, які відразу втілювала разом з педагогічним колективом у практику роботи закладу. Для неї кожен вчитель, кожен учень були важливі і цінні, на всіх знаходила вона час для розмови, підтримки, порозуміння. Кожен з нас – ліцеїст, учитель, працівник закладу, батько – з великою повагою і любов’ю згадує Людмилу Іванівну, її дії, чарівну усмішку, її слова: «Спочатку любити, а потім – навчати».
Педагогічний колектив успішно продовжує працювати, примножуючи успіхи і традиції закладу, до вершин яких привела його Людмила Іванівна.
Колектив ліцею щиро вдячний міському голові Білоусову Андрію Леонідовичу, міській владі, директору департаменту з гуманітарних питань Реві Наталії Василівні за всебічну підтримку, виважене і вірне рішення щодо призначення нового директора ліцею Комарової Ірини Вячеславівни, яка протягом багатьох років працювала в ліцеї, більше 15 років була заступником директора, знаходилася в команді Сбоєвої Л.І. і була надійним її помічником. Тому Ірина Вячеславівна має всебічну підтримку всього колективу ліцею у продовженні тих ідей і проєктів, які започаткувала Сбоєва Л.І.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *