У мобільному додатку “ПриватБанку” з’явилися нові функції

Нещодавно мобільний застосунок “Прива24” отримав оновлення. У нього додали низку нових функцій, якими можна в будь-який момент скористатися. Завдяки цьому, можливості українців з користування банківськими сервісами значно розширюються. 

Наразі можна скористатися трьома новими функціями. Про це повідомляє Інформатор.Україна.

Ліміти Нацбанку України

Перша нова можливість — перевірка лімітів НБУ (Нацбанк України). Цей сервіс доступний в налаштуваннях карти. За допомогою нього можна переглядати ваші витрати з карток за кордоном. Щоб перевірити ліміти карти перейдіть в меню, далі оберіть “Гаманець”, натисніть “Налаштування” й виберіть зі списку “Ліміти він НБУ”.

Для користувачів мобільної версії застосунку “Приват24” необхідно перейти на головну сторінку, обрати з переліку карту, далі натиснути на налаштування і вибрати “Ліміти НБУ”.

Як подивитися ліміти НБУ в мобільному додатку

Мапа з відділеннями “ПриватБанку”

За допомогою цього сервісу можна легко знайти термінали, банкомати або відділення. Щоб скористатися новою послугою необхідно перейти в пункт “Сервіси”, далі “Послуги” і обрати “Мапа”.

За допомогою карти можна подивитися графік роботи відділень, види обслуговування та іншого. Також ви можете подивитися роботу чергових відділень. Вони надають послуги під час відключень світла. Щоб ввімкнути фільтр перейдіть до налаштування і оберіть потрібну послугу зі списку. Окрім того, графік прийому відділень банку можна подивитися на цьому сайті.

Як скористатися "Мапою"

Моніторинг заставного авто

Також із новим оновленням мобільного додатку є можливість моніторити ваше авто, яке знаходиться під заставою. Відтепер не потрібно викликати для цього співробітників банку. В меню “Сервіс” виберіть “Кредити” і перейдіть до пункту “Моніторинг заставного майна”. Якщо заставного майна у вас немає, то банк надасть про це відповідну інформацію.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *