Американку, яка вигулювала порося в Дніпрі, затримали в Москві

Восени 2021 року в середмісті Дніпра побачили іноземку, яка вигулювала порося. Пізніше її помітили з телям на вулиці Жуковського. Обох тварин американка тримала в себе вдома на орендованій квартирі.Пізніше тварин в дівчини забрали.

Як виявилося, іноземка гуляла зі свійськими тваринами не тільки вулицями Дніпра. Як повідомили росЗМІ, 34-річну американку Алісію Дей затримали на Красній площі в Москві. Там вона вигулювала теля.

Відомо, що Алісія зоозахисниця і рятує тварин, яких збираються відправити на убій. В 2021 році вона вигулювала свиню в Лондоні, в 2022 ходила з бараном у Варшаві, а в 2023 – з телям в Москві.

 

Новости Днепра про Американку, яка вигулювала порося в Дніпрі, затримали в Москві: цього разу ходила з телятком

Як зазначають московські ЗМІ, на дівчину склали адмінпротоколи: за проведення демонстрації чи протесту, а також за перешкоджання роботі поліції. Дівчина пояснила правоохоронцям, що врятувала тварину від смерті та хотіла показати “прекрасне місто”.

Попередньо, Алісія заплатить 20 тисяч рублів штрафу. Теля, з яким американка гуляла на вулиці, відправили до місцевого реабілітаційного центру. Зазначається, що вдома в Алісії живе ще декілька врятованих тварин.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *