Впевнені, що так ви ще крабові палички не готували. Крабовий салат без майонезу виходить настільки смачним, що складається враження, ніби його приготували зі справжнього крабового м’яса! Все завдяки цікавому маринаду, в якому закуска має постояти кілька годин перед подачею.
Зверніть увагу, що салат з крабових паличок готується із найпростіших продуктів. Крім того, закуска не займає багато часу: за 10 хвилин упорається навіть некваплива господиня. Складно тільки дочекатися салату з холодильника, тому що цю смакоту хочеться з’їсти відразу після приготування!
Складові
Крабові палички 250 г, Морква 1 шт. ,Болгарський перець 0,5 шт., Червона цибуля 1 шт., Часник 3 зуб., Куркума 1 ч. л., Яблучний оцет 2 ст. л., Сіль 1 ст. л., Цукор 1 ст. л., Перець запашний 4 шт., Вода 160 мл.
Приготування
Болгарський перець наріжте тонкою соломкою, цибулю – півкільцями, крабові палички – великими шматочками. Моркву натріть на тертці.
Змішайте всі підготовлені інгредієнти, додайте пропущений через прес часник, цукор, сіль, перець, оцет, куркуму і окріп.
Приберіть салат на кілька годин до холодильника, періодично перемішуйте його.
Салат з крабових паличок та овочів можна подавати як до м’яса, так і до риби, макаронів, каші. Крім того, він відмінно підійде для легкого перекушування, якщо доповнити його хлібом, бутербродом чи тостом. Просту, але дуже смачну закуску не соромно та на святковий стіл поставити!
Правоохоронці встановили, що у січні 2025 року 36-річний працівник одного з промислових підприємств міста, маючи…
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "За повідомленням Дніпропетровської ОВА, у Кривому Розі через…
Про це повідомив в.о голови ОВА Владислав Гайваненко. "У Кривому Розі через атаку БпЛА постраждали…
Ввечері у вівторок, 16 грудня, у Дніпрі на житловому масиві Сокіл нетверезий чоловік розбив вікно…
Вночі 18 грудня,на вулиці Романа Шухевича Чечілівського району Дніпра, сталася пожежа. Горів дах, оздоблення стін…
Увечері 17 грудня на вулиці Кобилянського Центрально-Міського району Кривого Рогу, виникла пожежа. Під час руху…