Під Дніпром чоловік кинув гранату у двір приватного будинку

За хуліганські дії та зберігання боєприпасів поліцейські Павлограда затримали місцевого мешканця. У чоловіка, який кинув гранату у двір домоволодіння, провели обшук та вилучили боєприпаси, повідомляє прес-служба Нацполіції області.

Повідомлення про вибух на території приватного домоволодіння у місті Павлограді надійшло до поліції 2 лютого близько 16:30.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Павлоградського райвідділу поліції. Під час огляду місця події правоохоронці виявили та вилучили фрагмент гранати. Поліцейські встановили, що до злочину причетний 56-річний павлоградець.

3 лютого за місцем проживання чоловіка відбувся обшук, під час якого вилучено понад 30 набоїв, дві гранати РГД із запалами, глушник до автоматичної зброї, ножі та інші речі. Вилучене направлено на експертне дослідження. Чоловіка затримали у порядку ст. 208 КПК України. 4 лютого слідчим за погодженням з окружною прокуратурою затриманому повідомили про підозру за статтями 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами чи вибуховими речовинами) та ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *