На Дніпропетровщині у чоловіка вилучили наркотики та зброю

Криворізькі правоохоронці під час обшуку вилучили у місцевого жителя зброю та наркотики. 35-річний чоловік зберігав у себе в будинку протитанковий гранатомет та марихуану.  

3 лютого співробітники відділення поліції № 1 Криворізького РУП провели обшук в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 313 Кримінального кодексу України (викрадення, привласнення, вимагання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, чи заволодіння ним шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем та інші незаконні дії з таким обладнанням). У будинку фігуранта було виявлено протитанковий гранатомет та наркотичну речовину «марихуану», точна вага буде встановлена за результатами експертизи.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Все вилучене направили на експертне дослідження.

Фігуранту вручили повідомлення про підозру за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами та вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Також в ході досудового розслідування буде встановлено походження зброї.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *