Чоловік з Дніпропетровської області створив “торгову марку” для продажу наркотиків (відео)

Поліція затримала злочинну групу, що займалася збутом наркотиків на території всієї країни. Організатором угруповання став уродженець Дніпропетровщини, який залучив до розповсюдження психотропних речовин ще чотирьох мешканців різних регіонів країни. Під час затримання поліція вилучила загальний обсяг незаконних речовин на вартість близько 10 мільйонів гривень.

Зловмисники розповсюджували наркотики через Telegram-боти та навіть створили власну “торгову марку” для реклами свого “бізнесу”, – про це повідомляє Інформатор із посиланням на публікацію Державного бюро розслідувань.

Злочинна група налагодила чітку схему збуту наркотиків щонайменше у трьох областях країни: Дніпропетровській, Полтавській та Сумській. Покупець обирав необхідний населений пункт, сплачував гроші за “товар” переказом на банківську карту чи електронний гаманець.

Розрахуватись замовник міг не лише у національній валюті, а й у крипті, зокрема біткоінами. За інформацією національної поліції України, щомісячний дохід зловмисників перевищував 500 тисяч гривень.

Після сплати коштів, наркотики надходили отримувачу за допомогою сервісу поштових відправлень. Або зловмисники залишали “мастер-клади” для великих замовлень.

Після проведення санкціонованих обшуків за місцем мешкання наркоторговців, поліція вилучила 8 кг “Альфа-PVP”, 1.5 кг амфетаміну, по кілограму метамфетаміну та канабісу, а також зброю та гроші.

Учасникам наркоугрупування повідомлено про підозру за незаконне виробництво, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів (3 частина 307 статті Кримінального кодексу України).

Державне бюро розслідувань повідомляє, що, за певними ознаками, у кримінальному бізнесі варто запідозрити спецслужби рф. Таким чином ворог намагається підірвати обороноздатність країни.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *