На оснащення рятувальників Дніпропетровщини виділили більше коштів

Кошти на захист Дніпропетровщини: із обласного бюджету передбачено додаткове фінансування Програми захисту населення та територій від надзвичайних ситуацій.

Відповідне рішення підтримали депутати Дніпропетровської обласної ради. За це проголосували на XV сесії, що відбулася 3 лютого.

«Обладнання наших рятувальників сьогодні – серед найголовніших пріоритетів. Вони беруть участь у ліквідації надзвичайних ситуацій. А зараз вони це роблять, ризикуючи власним життям, адже саме працівники ДСНС відразу приїжджають на порятунок людей та розбирання завалів після російських обстрілів. Ми збільшили програму на 146 млн. грн. Ці кошти підуть на придбання вишок, важких кранів, для придбання саперної машини та спеціальних наметів, які розгортатимуться під час рятувальних операцій, а також обладнаного авто, яке виступатиме командним пунктом. Такі потреби було визначено після ретельного аналізу трагедії перемоги. Ми всі обговорили із керівництвом ДСНС. Рятувальники мають бути повністю всім забезпечені. Слава Україні!” – розповів Микола Лукашук, голова Дніпропетровської обласної ради.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *