На «Євробаченні-2023» буде ведучий з України

Голова правління Суспільного Микола Чернотицький повідомив, що на «Євробаченні-2023» у Великій Британії точно буде ведучий з України.

Про це він сказав 8 лютого під час виїзного засідання підкомітету з питань інформаційної політики та європейської інтеграції Комітету Верховної Ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики на тему: «Суспільне мовлення: місія та завдання під час війни».

«”Євробачення-2023″ — подвійний виклик для компанії. Ми маємо тісну співпрацюю з Бі-бі-сі на професійному і стратегічному рівні, підписали меморандум. Точно буде ведучий від України, ми знаємо, хто, але не можемо сказати. Загалом британці дуже відкриті, щоб максимально залучити Україну в процес. Вони кажуть, що організовують Євробачення, але від імені України», — зазначив голова правління Суспільного.

За його словами, команда Суспільного пропонує Бі-бі-сі списки компаній, які себе зарекомендували для співпраці під час «Євробачення-2023». Завдяки цьому над логотипом «Євробачення-2023» працювали разом агентство Superunion у Великій Британії та українська креативна студія Starlight Creative.

«Музику замовили у Дмитра Шурова. Багато зірок братиме участь у “Євробаченні”», — додав він.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *