Вдавався співробітником лісгоспу: під Дніпром затримали серійного злодія

Під приводом продажу дров зловмисник ошукав літню жінку, а також скоїв три крадіжки з приватних будинків у с. Звонецьке Дніпровського району.

Поліцейські встановили, що до скоєння трьох крадіжок та шахрайства причетний неодноразово судимий за майнові злочини 30-річний житель с. Звонецьке Дніпровського району. Назвавшись працівником лісгоспу, він запропонував 72-річній жінці придбати у нього дрова. Отримавши кошти, чоловік обірвав зв’язок з покупчинею.

Окрім цього, у січні підозрюваний скоїв три крадіжки з приватних будинків. Пошкодивши вікно, злодій проник до будинків та викрав майно потерпілих – бензопилу, зварювальний апарат, болгарку, бензокосу, електронний радіатор, електрокамін, цифрову камеру, міні мийку та іншу техніку.

Поліцейські відділення поліції № 9 Дніпровського районного управління поліції затримали підозрюваного. 1 лютого чоловіку повідомили про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 185 (крадіжка) та ч. 2 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *