Гороскоп на 9 лютого 2023 року

Овен

Варто бути трохи більше самокритичними: багато думок, які приходять вам на думку, не такі світлі і хороші, як може здатися на перший погляд. А це означає, що перш ніж втілювати задумане в життя, варто все як слід обміркувати, оцінити можливі наслідки своїх дій, а ще краще — порадитися з людиною, якій ви довіряєте, благо вона зовсім поряд, інформує Ukr.Media.

Намагайтеся не перероблятися. День дуже насичений, проте час для відпочинку можна знайти. Невелика прогулянка перед сном допоможе уникнути безсоння.

Телець

День досить неспокійний, але загалом вдалий. Ви швидко орієнтуєтеся в ситуації і приймаєте правильні рішення, а союзники їх підтримують і йдуть за вами без довгих умовлянь. Вірогідні значні професійні перемоги, привід буде влаштувати невелике свято для колег.

В особистому житті переважає вплив позитивних тенденцій, ви добре ладнаєте з близькими і отримуєте масу задоволення від спілкування з ними. Не підведе ділове чуття: ви укладаєте вигідні угоди і робите дуже вдалі покупки.

Близнюки

Підходящий день для ділових зустрічей та обговорення будь-яких питань, що стосуються роботи. Вам вдається не тільки відстояти свою точку зору, але й справити найсприятливіше враження, так що в підтримці сильних цього світу можна не сумніватися.

Близнюки, які останнім часом роздумували про те, щоб випробувати свої сили в якійсь новій області, матимуть можливість зробити це. Ймовірне отримання цінної інформації, повідомлень здалеку. Нагадають про себе люди, з якими ви колись плідно співпрацювали чи просто приємно проводили час.

Рак

Зберігайте спокій чи хоча б його видимість — це єдиний спосіб уникнути конфліктів та зберегти добрі стосунки з людьми, які важливі для вас. На роботі розбіжності виникають частіше, ніж звичайно, керівництво налаштоване критично, а з колегами не завжди вдається порозумітися.

Але якщо ви постараєтеся згладити гострі кути, вам це неодмінно вдасться. Варто бути обережніше з грошима і відмовитися від незапланованих витрат, оскільки очікувані грошові надходження можуть запізнюватися.

Лев

Спокійний день, що дозволяє і добре попрацювати, відпочити, і приємно провести час за улюбленою справою. Навколишні прислухаються до вашої думки, розбіжностей та суперечок не виникає. Не бракує компліментів і знаків уваги. Можливий початок романтичних відносин — варто лише захотіти.

Намагайтеся уникати будь-яких розмов, не поспішайте ділитися своїми планами та ідеями. Небажано обговорювати сімейні відносини з кимось, окрім найближчих. Увечері можливі нездужання, постарайтеся не перероблятися.

Діва

Ви матимете можливість зробити багато хорошого не тільки для себе, але й для інших, і цим варто скористатися. Ретельно продумані дії, виважені тлумачні висловлювання допомагають вам завоювати повагу людей, які раніше не помічали ваших переваг.

День підходить для вирішення фінансових питань; ділове чуття не підводить, ви все робите правильно. У сім’ї можуть виникати розбіжності, але ви зробите все можливе, щоб зберегти мир та добрі стосунки. Вечір порадує гарними новинами та приємними зустрічами.

Терези

Налаштуйтеся на серйозний лад і будьте готові протистояти спокусам та принадам. Цього дня вам належить приймати відповідальні рішення та робити важливі справи; а от вередувати зовсім не можна, навіть якщо дуже хочеться. Намагайтеся більше часу проводити з людьми, які допомагають вам налаштуватися на позитивний лад і не засмучують нескінченною критикою.

Для невеликих покупок та запланованих великих придбань цей день підходить, а ось спонтанні витрати треба постаратися звести до мінімуму. Небажано планувати на цей день розважальні поїздки: вони принесуть менше задоволення, ніж ви очікуєте.

Скорпіон

Підходящий день для роботи, навчання, а також будь-якої корисної діяльності, яка потребує зібраності, серйозності, уваги до деталей. Добре проходять ділові зустрічі, співбесіди; не виникне проблем зі складанням усного іспиту. Також день підходить для звернення до державних організацій, оформлення документів.

Ви зайняті власними справами та приділяєте близьким трохи менше уваги, ніж їм хотілося б. Образ, однак, не буде: до ситуації, що склалася, оточуючі ставляться з розумінням. У неоднозначній ситуації варто звернутися за порадою до старших родичів.

Стрілець

День потребує обережності, уваги до деталей, відповідального ставлення до справ. Легковажність може стати причиною помилок, виправляти які вам доведеться дуже довго. Пам’ятайте, що не треба долати всіх проблем самостійно, адже поряд є люди, які із задоволенням допоможуть.

Сприятливий день для закоханих Стрільців: на них чекає багато приємних моментів. Не будуть в образі і представники знака, які поки що не зустріли свою «половинку» — можливе доленосне знайомство.

Козоріг

Вдасться донести до оточуючих свою точку зору. У вашій правоті переконаються навіть ті, хто звик ставити все під сумнів і покладатися виключно на власну думку. Вдало відбуваються публічні виступи, можна знайти нових союзників, які згодом стануть справжніми друзями.

Ви добре справляєтеся з незвичайними справами, які потребують оригінального підходу, нестандартного погляду на речі. А рутинні турботи можна доручити комусь іншому, благо охочих допомогти поруч достатньо. Можливі цінні подарунки та несподівані грошові надходження.

Водолій

Намагайтеся не привертати до себе зайвої уваги: ​​триматися в тіні зараз вигідніше в усіх відношеннях. Можуть виникати розбіжності з керівництвом, не виключені непорозуміння, що заважають плідній роботі. Намагайтеся не приймати все це близько до серця і не сумнівайтеся, що до вечора ситуація стабілізується.

Друга половина дня підходить для спілкування зі старими друзями. Саме з ними ви можете поділитися своїми сумнівами та проблемами, саме вони дадуть хороші поради. Чоловіки із задоволенням допоможуть у скрутній ситуації, а жінки намагатимуться підняти настрій.

Риби

Дуже сприятливий день. Багато планів вдається втілити у життя завдяки допомозі старих друзів, перевірених союзників. Можна повернутися до якихось давніх планів та проектів, що залишилися нереалізованими; вдасться довести їх до кінця, причому без серйозних зусиль.

Середина дня підходить для відповідальних зустрічей, серйозних переговорів щодо роботи. Можливі грошові надходження, цінні подарунки. Вдалими будуть покупки. Найкраще цього дня купувати речі, якими користуватимуться всі члени родини.

Margaret

Recent Posts

На Дніпропетровщині загорілась господарча споруда

18 травня, о 18:29, на вулиці Данила Галицького села Данилівка Криворізького  району, виникла пожежа. По…

1 годину ago

У Дніпрі чоловік побився з військовослужбовцями

15 травня у соціальних мережах розповсюджувалися кадри з бійкою. У відео чоловік побився з військовослужбовцями.…

2 години ago

У Кам’янському пасажирський потяг на смерть збив чоловіка

17 травня у Кам’янському на перегоні “Запоріжжя-Камянське-Сухачівка” чоловіка збив потяг. Поїзд рухався за маршрутом “Ужгород…

2 години ago

Ворог знову обстрілював Дніпропетровщину

Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Від вечора агресор тричі гатив по Нікопольщині. Під…

2 години ago

Український боксер Олександр Усик переміг Тайсона Ф’юрі та став першим абсолютним чемпіоном світу

Про це повідомив мер  міста Андрій Білоусов. "Ніч на території міста минула спокійно – без…

2 години ago

На Дніпропетровщині 43 жінки отримали звання Мати-героїня

У Дніпропетровській області 43 жінкам присвоїли звання Мати-героїня. У Дніпрі 17 травня 43 жінкам з…

3 години ago