«Собача» історія у Кам’янському

Відбулася вона вчора на вулиці Спортивній.

Соціальні мережі міста почали масово тиражувати страшну історію про жорстокого поліцейського, який з табельної зброї ні за що ні про що застрелив собаку, який поводився тихо-спокійно і ніякої агресії не виявляв.

Зрозуміло, що чимало читачів запалали шляхетним гнівом на адресу співробітника поліції за таку жорстокість. Однак, як удалося з’ясувати «До речі+», все відбувалося не зовсім так, як розказано у соцмережах.

Пес справді був, і він постійно тікав від господині і нападав на людей. І собака, скажімо так, зовсім не маленька – породи алабай. Вчора вона, втікши від господарів, спочатку напала на жінку-двірника. Потім її метою став співробітник поліції, який йшов на роботу. З метою самозахисту поліцейський змушений був застосувати зброю, вистріливши собаці в морду.

При цьому слід зазначити, що  пес живий, в даний час він знаходиться у ветеринарній лікарні. Найімовірніше, у поліції розбиратимуться в цій історії.

І, звичайно, явно назріло питання про притягнення до відповідальності господарів алабаю, який залишається без жодного контролю, гуляє без намордника та нашийника, представляючи реальну загрозу оточуючим.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *