Найжорсткіші знаки Зодіаку серед жінок

Жорсткість є, переважно, чоловічою рисою характеру. Однак деякі представниці прекрасної статі бувають настільки агресивні, що готові посперечатися в цьому компоненті з найнебезпечнішими чоловіками. Додайте до цього жіночу підступність і мінливість настрою, і ви зрозумієте, що жити з такою кровожерливою леді зовсім небезпечно!

Рак

Панянки знака Рак вважаються еталоном ніжності і жіночності. Уявити їх в образі злісних і жорстоких жінок неймовірно важко. Однак Ракині по праву потрапляють в цей список. Веселі і безтурботні представниці даного знака відрізняються неймовірною запальністю. Досить одного невірного слова, щоб Ракиня загорілася як сірник, і заспокоїти її буде зовсім непросто, інформує Ukr.Media.

Але ж крім запальності Раків і їх вміння «роздути з мухи слона», панянки даного знака дуже образливі. Чоловіки, які знають про цю особливість Ракинь, можуть налаштовуватися на те, що вибачення доведеться вимолювати тижнями і місяцями, причому на колінах. Правда образливість їх дитяча і наївна, а тому, навіть якщо жінка вирішить помститися, помста її не буде кровожерливою. Вона не заподіє серйозної шкоди вам, і не ускладнить своє життя.

Діва

На перший погляд Діви здаються символом турботи і домашнього затишку. Це дійсно так, але тільки близькі люди знають, що жінки Діви — це ще й справжні домашні тирани. У своєму будинку вони справжні господарі і все тут підпорядковано тільки їм. Ті, хто відмовляться жити в будинку Діви за її правилами, будуть піддаватися щоденному терору.

Причому Діва — аж ніяк не той противник, який б’є один раз, щоб назавжди запам’яталося. Вона буде день за днем жалити вас уїдливими зауваженнями, причому робити це голосно, виставляючи посміховиськом в очах інших людей. Діва доведе вас до несамовитості своїми жовчними зауваженнями.

Все що їй потрібно — ваші вибачення і ваша покірність. Коли вона доб’ється слухняності, її зашморг трошки слабшає. А єдина можливість запобігти цього результату, бігти від Діви з усіх ніг, або, хоча б, тримати її на відстані.

Козоріг

Проникливі і злегка холодні жінки знака Козеріг, в принципі рідко підпускають до себе чоловіків. Для цього він повинен відповідати серйозним критеріям відбору, бути конкретним, прямим і абсолютно зрозумілим для Козерожки. Такий чоловік повинен прогинатися під свою жінку. І якщо він стане противитися, в цій парі дуже сильно почне іскрити.

Козероги — жорсткі і бездушні, вони з неймовірним завзяттям будуть придушувати волю свого чоловіка, використовуючи для цього навіть заборонені методи. Тому, розкривши свою душу жінці Козерогу, пам’ятайте, відтепер Ви на гачку!

При цьому, Козероги — володарі не найвищого інтелекту, а тому проти своїх супротивників, навіть слабких, вони нерідко можуть застосовувати фізичну силу, вирішуючи конфлікти за допомогою кулаків і предметів, які опинилися під рукою.

Овен

Приємні в спілкуванні, веселі і життєрадісні жінки Овни в секунду перетворюються в тиранів і агресорів. Вони чарівні і доброзичливі, але лише до того моменту, поки не стикаються з проблемою. Відмовте такій жінці в проханні, почніть суперечити їй, доводити, що саме ви в домі господар, а ще краще, заявіть їй в обличчя про розставання, і побачите, якою агресивною може бути ця жінка.

Зашкалююча лють, в яку впадає представниця знака Овен, може привести до плачевних наслідків. Тому відмовляти їй, і взагалі, розмовляти з нею в категоричному тоні, собі дорожче. Такі моменти потрібно готувати, згладжуючи “гострі кути” і обов’язково пропонуючи адекватну альтернативу.

До речі, найбільш агресивні жінки Овни в тих парах, де чоловіки віддають ініціативу своїй другій половинці, і та змушена брати на себе чоловічі функції, як в побуті, так і в бізнесі. Таким панночкам і зовсім не варто перечити.

Скорпіон

Жінка Скорпіон — не просто жінка, а справжнісінька пастка. Вона неймовірно приваблива, але потрапивши під її чари, ви опиняєтеся не в м’яких і пухнастих лапках, а в справжніх кліщах! Це серйозні противники і найлютіші вороги, а тому, пішовши проти такої дами, будьте готові, що вона не відступить, поки не знищить вас і сповна не пострибає на ваших кістках.

Представниці даного знака не знають півзаходів. Вони або люблять всім серцем або ненавидять всією душею. Це домінуючий знак, а значить, ваша друга половинка завжди буде лідером в сім’ї. Живучи з такою жінкою, ви змушені будете погоджувати з нею всі свої рішення, і ставити її до відома свого місцезнаходження. Свавілля ця жінка не потерпить, обов’язково знайшовши спосіб делікатно, але досить жорстко поставити свого чоловіка в зручні їй рамки.

А найбожевільніше, що ви можете зробити в житті — зрадити Скорпіону. Вражена, жінка цього знака буде мстити до тих пір, поки її жало не проткне ваше серце. І шансу попросити вибачення і загладити свою провину Скорпіон вам не надасть.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *