Кам’янчанин – переможець чемпіонату області з дзюдо

Цими вихідними у Дніпрі пройшли вже треті змагання з дзюдо в новому році.
Через 2 тижні після кадетського чемпіонату в Дніпрі провели й Чемпіонат Дніпропетровської області з дзюдо серед юніорів та юніорок.
11 лютого на татамі спорткомплексу “Олімпійські резерви” вийшли 100 учасників з Дніпра, Кривого Рогу, Кам’янського, Павлограда й Синельникового. Від кам’янської  ДЮСШ №4 (Директор Олександр Кірпа) взяли участь 4 спортсмени, серед них – учень 11-В класу Ярослав Рижко. Ярослав здобув 3 місце (вага 55 кг), також вітаємо Ярослава з виконанням нормативів 1 розряду.
В ході змагань визначили найсильніших у віковому дивізіоні U21, а також відібрали спортсменів, які представлятимуть Дніпропетровщину на Чемпіонаті України.
Медалі розіграли в 13-ти вагових категоріях. Відзначимо, що до участі в чемпіонаті області серед юніорів тренери заявили й чималу кількість молодших спортсменів, тих, хто боровся 2 тижні тому на кадетському чемпіонаті. Напередодні національного чемпіонату змагальний досвід зайвим не буде.
В підсумку, найсильнішими в своїх вагових категоріях були такі хлопці та дівчата:
-55 кг Барановський Карен (Кам’янське)
-60 кг Клепінін Олександр (Дніпро)
-66 кг Ларкін Данило (Дніпро)
-73 кг Яковлєв Олександр (Дніпро)
-81 кг Кочетков Данило (Дніпро)
-90 кг Іщенко Микита (Дніпро)
-100 кг Паун Богдан (Кривий Ріг)
+100 кг Фесенко Олег (Дніпро)
+78 кг Доля Дар’я (Дніпро)
-70 кг Тітовець Кіра (Дніпро)
-63 кг Терлецька Ольга (Дніпро)
-57 кг Головейко Анастасія (Кривий Ріг)
-48 кг Головійчук Юлія (Дніпро).
Вже 22 та 23 лютого збірна Дніпропетровської області представить наш регіон на Чемпіонаті України у Львові. Нагадаємо, національні змагання пройдуть відразу для двох вікових дивізіонів – U18 та U21.
А в Дніпрі вже найближчої суботи після річної перерви стартує Дитяча Ліга дзюдо.
З початку року Федерація дзюдо Дніпропетровської області провела вже три старти, в яких взяли участь більше 400 учасників.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *