Кам’янське приймало Чемпіонат області з черлідингу

11 лютого черлідери Кам’янського відкрили новий сезон звершень 2023 року. На спортивній базі КЗ СК «Прометей» відбувся Чемпіонат Дніпропетровської області з черлідингу, в якому взяли участь спортсмени з Кам’янського, Дніпра, Павлограду, Запоріжжя.

Наші черлідери у всіх вікових категоріях проявили неабияку майстерність, а кращі з кращих вибороли право представляти область на Чемпіонаті країни 5-6 березня у Львові. Наші неймовірні тренери та справедлива суддівська колегія як завжди, продемонстрували свій справжній професіоналізм, оскільки з кожним змаганням стає все складніше оцінювати та обирати переможців.

Кам’янська федерація черлідингу дуже вдячна за постійну і вагому підтримку меру міста Андрію Леонідовичу Білоусову та громадській організації «Бджола», начальнику управління молоді та спорту Кам’янської міської ради Едуарду Коряку, очільниці Дніпропетровської обласної федерації черлідингу Тетяні Залогіній та адміністрації КЗ СК «Прометей».

«Ми впевнені, що рік буде надзвичайним – “Рік Перемог” як для спортсменів, так і для держави. Кожний захід ми намагаємось хоч невеликим внеском допомогти українським захисникам, і ці змагання не стали виключенням. Завдяки батькам наших талановитих дітей були зібрані і передані волонтерам кошти на допомогу Збройним Силам України. Низький уклін нашим воїнам і побажання найшвидшого повернення додому з перемогою!», – зазначили в Кам’янській Федерації Черлідингу.

«Для нас дуже важливо, що навіть під час війни спорт продовжує розвиватися, і в цьому велика заслуга тренерів та батьків спортсменів. Але все це можливо лише завдяки нашим мужнім воїнам з Сил оборони України», – зазначила тренер Альона Козинець.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *