На Дніпропетровщині нагородили найкращих педагогів STEAM-освіти

Найкращі педагоги у STEAM-освіті Дніпропетровщини нагороджені грамотами голови обласної ради.
Урочистий захід був присвячений Міжнародному Дню дівчат і жінок у науці. Відзначення педагогів пройшло неформально і творчо, учасників також нагородили подяками Федерації організацій роботодавців Дніпропетровщини.
«Незважаючи на складні часи для нашої країни, жінки- викладачі технічних дисциплін знаходять час і можливість займатися науковою творчістю, спрямовуючи свій професійний потенціал та ентузіазм на закладання фундаменту відбудови післявоєнної успішної України», – відзначила начальник управління гуманітарної, сроціально-культурної сфери та освіти, депутат обласної ради Лілія Гиренко.
Організатори заходу підготували для викладачів знайомство з навичками емоційного розвантаження від криворізького художника Анатолія Лабунського, в.о. директора Криворізького загальноосвітнього закладу, перегляд виставки його картин, а також розіграш подарунків – першого брендованого продукту від проєкту «STEAM на Дніпрі» і Центру компетенцій Федерації організацій роботодавців Дніпропетровщини.
«Я щиро вдячний всім присутнім, а особливо – Оксані Бутурліній, за пропагування важливості технічної освіти для майбутнього України, підняття престижу STEAM-освіти серед молоді», – наголосив голова Федерації організацій роботодавців Дніпропетровщини Віктор Сергєєв.
Учасники заходу висловили вдячність за можливість поспілкуватися, адже такі зустрічі дають додаткове натхнення на подолання труднощів сьогодення.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *