Найбільш депресивні знаки Зодіаку

Депресія це серйозне патологічне порушення психіки, що характеризується почуттям своєї нікчемності, смутком, тривожністю і апатією по відношенню до щоденних рутинних занять. Даний розлад досить поширений і по безлічі причин здатний вразити будь-кого з нас. Депресія дуже сильно впливає на фізичне і психологічне здоров’я людини, інформує Ukr.Media.

Астрологія стверджує, що депресія тісно пов’язана з зодіакальними сузір’ями. Відповідно, різні знаки мають до неї різну схильність. Найчастіше найбільш схильними до проявів депресії є високоемоційні сузір’я з розвиненою інтуїцією. Також даному розладу і відчуттю повної безнадійності сприяють певні особистісні якості на кшталт песимізму, самокритичності, заниженої самооцінки і зайвої залежності від думки оточуючих.

Нижче складено список з шести найбільш депресивних знаків Зодіаку.

Риби

Найвища схильність до депресивних станів. Риби народжуються вже в депресії, готові до мученицької смерті і принесення себе в жертву. Ці люди турботливі і добрі до оточуючих, але це не заважає їх тязі до саморуйнування, нав’язливості, прояву жалості до себе і повного відриву від реальності. Зазвичай, Риби дивляться на життя крізь рожеві окуляри, а їх мрійливий погляд на світ не має нічого спільного з реальним станом речей. Через це представники Риб знаходяться в стані вічного розчарування.

Причина їх депресії в основному пов’язана з нездатністю контролювати своє життя в тій мірі, в якій їм цього хотілося б. Однак вони свідомо обирають шлях мовчазних страждань, намагаючись при цьому видавити з себе посмішку і не вішати ніс, навіть якщо їм дійсно важко. А все тому, що Рибам не хочеться, щоб через них страждали їхні близькі. Риба може уникнути депресії, якщо буде утримуватися від жертвування собою і припинить свої спроби догодити всім оточуючим.

Рак

Висока схильність до депресії і поганого настрою. Раки відрізняються своєю чутливістю, турботою і співчутливістю, але їм часто здається, що на них ніхто не звертає уваги. Оскільки Рак вважається «матір’ю» всього зодіакального ряду, то народженим під даними сузір’ям необхідно постійно відчувати любов і потребу в собі з боку оточуючих. Для щастя і емоційної стабільності Раки потребують визнання і відчуття прихильності до себе.

Депресія у Раків часто є результатом надмірного втручання в життя оточуючих, а також усвідомлення того факту, що вони не можуть керувати чужим сумом. Таким особистостям неймовірно складно ділитися своїми потребами і бажаннями емоційного характеру, тому вони страждають на самоті, що і викликає депресію. Вилікуватися від неї можна, якщо оточити себе друзями і членами родини, готовими надати потрібну підтримку.

Скорпіон

Його емоції настільки глибокі і сильні, що немає нічого дивного в тому, що Скорпіон впадає в депресію частіше, ніж всі інші зодіакальні сузір’я. Скорпіони завжди вкладають у відносини всі свої почуття, а тому якщо такі відносини розпадаються, народжених під даними знаком чекає неминучий смуток і занепокоєння. Отже, найсильнішими тригерами депресії у Скорпіонів є розлука, самотність і втрата.

Але ці люди ні за що не визнають, що у них депресія або що вони вразливі, боячись, що це використають проти них. Щоб уникнути смутку, Скорпіону необхідно навчитися керувати своїми найсильнішими емоціями. А ще їм принесе користь проведення часу з другом або довіреною особою, з якими в будь-який момент можна поділитися своїми найпотаємнішими думками або почуттями.

Козоріг

У нього теж є кілька причин впасти в стан депресії. Хоча Козероги здатні без праці зберігати самовладання навіть в стресовій ситуації, але коли їх емоції не знаходять виходу, таких людей охоплює глибока депресія. Козероги — закриті в собі особистості, які звикли до екстремальних ситуацій, тому депресія для них не є чимось страшним.

Такі люди часто вважають себе відповідальними за всіх і за все. Якщо вони не виправдовують власні очікування щодо виконання взятих зобов’язань, їх охоплює почуття провини, що переростає потім в депресію. Козерогам слід навчитися довіряти собі та іншим людям, а також вибрати кілька близьких надійних друзів, з якими вони зможуть поділитися почуттями, коли їм стане сумно.

Близнята

Це дуже непрості люди з тягою до сильних переживань як позитивного, так і негативного характеру. Даний знак Зодіаку зображується у вигляді Близнят, а це означає, що особистість таких людей має дві різні сторони. У Близнят дуже високий рівень інтелекту, вони активні, балакучі і легко впадають в депресію, якщо виявляються втягнутими в нудну рутину або коли не можуть вільно говорити і висловлювати свої думки.

Велику частину часу жива фантазія Близнят не дає їм потонути в рутинних справах, але періодично навіть найкреативніші з них можуть зламатися. У той час як деякі зі знаків надають перевагу безмовним стражданням, Близнята виливають свої внутрішні проблеми і депресію на всіх навколо або ж намагаються впоратися з проблемою, з головою йдучи в роботу.

Телець

Ще один депресивний знак Зодіаку. Зазвичай, це домосіди, які надають перевагу звичному, рутинному і комфортному життю. Таким людям найспокійніше, коли вони знаходяться у себе вдома в оточенні сім’ї. Тельці дуже важко переживають депресію, багато сплять, їдять і жадають залишитися наодинці зі своїми думками. Однак навіть якщо їм стає занадто сумно або їх долає почуття безнадії, народжені під цим знаком не афішують своїх емоцій, і діляться ними тільки з вузьким колом людей. Швидко підвищити настрій їм допомагають приготування їжі, випічка або ароматерапія.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *