Втратила свідомість і не дихала: у Дніпрі біля вокзалу злодій вихопив у жінки телефон та втік

Нещадавно біля вокзалу сталося пограбування. Чоловік вихопив з рук жінки телефон та почав тікати. Через це їй стало погано і вона впала.

Поруч в цей час опинився Назарій Андруцький, курсант Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на пост університету.

Хлопець почув жіночий крик та помітив чоловіка, який чимдуж почав тікати. Потерпала розповіла Назарію, що трапилось, та почала втрачати свідомість.

«Я хотів кинутися наздоганяти крадія, та раптом жінка впала на землю прямо переді мною. Я зрозумів, що треба рятувати її. Перше, що я зробив, перевірив наявність дихання методом «бачу, чую, відчуваю», і зрозумівши, що воно відсутнє, почав робити непрямий масаж серця. Все як вчили на заняттях з домедичної підготовки», – розповідає Назарій.

Хтось із перехожих викликав швидку. Курсант продовжував реанімаційні заходи.

«Я розумів, що життя тієї жінки у моїх руках. Хвилини до приїзду швидкої були вирішальними. 100 натискань, 1 хвилина, і її серце повільно, невпевнено, але почало битися», – згадує першокурсник.
Хлопець припинив надавати допомогу після того, як до жінки підійшли медики. Говорить, що намагався не змарнувати ні секунди.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *