У Дніпрі затримали банду грабіжників

У Дніпрі припинено діяльність організованої групи, яка грабувала людей на вокзалах. За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури повідомлено про підозру організатору та трьох учасників організованої групи у скоєнні грабежів (ч.ч. 4, 5 ст. 186 КК України).

За даними слідства, неодноразово судимий житель Дніпра організував злочинну групу, яка чинила пограбування на території авто- та залізничного вокзалів міста. До протиправної діяльності він залучив трьох своїх знайомих, які діяли згідно з розподіленими ролями.

Так, з липня до жовтня 2022 року підозрювані знайомилися з приїжджими громадянами на вокзалах, входили в довіру та грабували. Отримані злочинним шляхом речі збували через ломбард, а гроші розподіляли між собою. Наразі встановлено 14 потерпілих, у тому числі вимушених переселенців та військовослужбовців ЗСУ.

Під час санкціонованих обшуків за місцями проживання зловмисників вилучено мобільні телефони, годинники, банківські картки, кошти та інші особисті речі потерпілих.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *