Укренерго на одну добу 16 лютого скасує обмеження споживання електроенергії на Дніпропетровщині

16 лютого на території Дніпропетровської області НЕК Укренерго проводитиме заміри потужності споживання електроенергії, щоб визначити актуальні показники. Вони необхідні для визначення коректних лімітів під час застосування графіків. Для цього на одну добу – з 00:00 до 24:00 будуть скасовані всі обмеження споживання для визначення реальної потреби області в електроенергії.

На виконання вказівки диспетчера «Укренерго», стабілізаційні чи екстрені відключення в області упродовж тестової доби здійснюватися не будуть.

Для того, щоб визначити ліміти cпоживання на кожну область відповідно до реальних потреб, НЕК Укренерго проведе контрольні заміри потужності в регіонах. На підставі цих даних будуть скориговані ліміти споживання для області.

Якщо 16 лютого у вас зникло світло, то можливою причиною є аварія в електромережах чи наслідки ворожого обстрілу.

Повідомте про це через зручні дистанційні сервіси. Найшвидший спосіб — написати в приватні повідомлення на сторінці в Facebook ДТЕК Дніпровські електромережі. Також можна подати заявку на сайті компанії в розділі «Відсутня електроенергія?». Заявки приймаються в тому числі через кол-центр за телефонами +38 (056/066/067/063) 790-99-00, 0-800-301-497, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *