Далі будуть «Мертва голова» та «Вікінг», – екс-нардеп із Кам’янського

В Україні продовжують обговорювати вкрай невдалий указ президента Зеленського про присвоєння 10-й бригаді ЗСУ найменування «Едельвейс».
Скандал виник через те, що таке ж найменування у роки Другої світової війни носила німецька дивізія СС, яка воювала в Україні, на Кавказі, а також на території Європи та увійшла до історії своїми звірствами. Багато незалежних експертів вважають, що своїм необдуманим указом Зеленський підіграв путінській пропаганді.
Обурений таким безглуздим дійством Зеленського і наш земляк, екс-нардеп із Кам’янського Віталій Купрій.

«Про вдалу провокацію Єрмака і ФСБ проти українського народу. Це треба ж так налаштовувати весь цивілізований світ проти України, використовуючи наративи орків!
Зеленський видав Указ 80/2023, яким присвоїв окремій 10-й гірсько-штурмовій бригаді Сухопутних військ ЗСУ почесного нацистського найменування “Едельвейс”! Наступні можуть бути “Мертва голова”, “Вікінг”(((.
Сухопутка – це Сирський, недавно його заступником був Павлюк (зараз перевели до Резнікова), але по суті це все клан Єрмака.
Уявіть як це використає ворог для внесення розбрату в коаліцію, яку зібрав на нашу підтримку Байден з такими важкими зусиллями», – пише Купрій у своєму фейсбуці.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *