Гороскоп на 17 лютого 2023 року

Овен

Немає причин для занепокоєння: день складається непогано, спірні ситуації вирішуються сприятливим для вас чином. Ви вчасно отримуєте допомогу, якщо її потребуєте, легко домовляєтеся про спільні дії. З’являються нові цілі, інформує Ukr.Media.

Досягти їх навряд чи вдасться швидко, але вам зрозуміло, як слід діяти, і найважливіше зараз — не зійти з обраного шляху. Вдалий день для сімейних заходів, організації спільного відпочинку та дозвілля. Деякі Овни завдяки підтримці родичів зможуть розпочати реалізацію власних бізнес-проектів.

Телець

Вдалий день із погляду бізнесу: є шанс укласти великі угоди та значно збільшити доходи. Особливо прихильні зірки сьогодні до Тельців, які працюють у сфері послуг та частіше спілкуються з жінками, ніж із чоловіками.

День підходить для спілкування, у тому числі зустрічей з людьми, які прибули здалеку. Добре складаються невеликі подорожі. У цей день також можна вирушати в довгі подорожі, причому бажано — не наодинці, а з близькою і приємною вам людиною. Можливі грошові надходження та цінні подарунки.

Близнюки

Варто зосередитися на роботі: у вас є всі шанси досягти значних успіхів. Деякі Близнюки опиняються в потрібний час у потрібному місці і завдяки своєму щастю отримують шанс піднятися кар’єрними сходами. Перші кроки у новому статусі будуть вдалими, незабаром відкриються нові перспективи.

Ви з багатьма здатні впоратися наодинці, але все ж таки не варто відкидати допомогу, яку пропонуватимуть друзі та колеги: завдяки загальній справі ваші відносини значно покращаться. Не виключені службові романи.

Рак

Сприятливий день для співпраці, насамперед — некомерційної. Вам вдається зібрати людей, об’єднаних спільними інтересами та поглядами, та заразити їх ідеєю, реалізація яких піде на користь усім. Багато Раків цього дня приймають рішення, від яких залежатиме подальший розвиток їхньої кар’єри.

Можна розпочинати нові відносини та відроджувати старі; інтуїція підкаже, як треба діяти, щоб досягти бажаного. Можливі приємні сюрпризи, несподівані цінні подарунки та вдалі знахідки. Варто пройтися магазинами — сьогодні ви робите тільки вдалі покупки.

Лев

Простим день не буде, а ось вдалим цілком може стати, якщо ви докладете для цього деякі зусилля. Утримайтеся від різких висловлювань і уїдливих жартів, будьте терплячі й миролюбні навіть з тими, хто на це зовсім не заслуговує. Варто піти назустріч діловим партнерам, показати свою зацікавленість у співпраці.

На переговорах та під час обговорення важливих питань користуйтеся своєю чарівністю; не бійтеся зловживати нею. Не найкращий день для творчої роботи та тих справ, які потребують фантазії, незвичайного підходу. Зате там, де потрібна акуратність, зосередженість, увага до деталей, ви незмінно досягаєте успіху.

Діва

Все, що ви робите сьогодні, змушує оточуючих перейнятися до вас повагою. До того ж, несподівано стає відомо про шляхетні вчинки, вчинені вами раніше. Тому люди, які раніше вас недооцінювали, змінюють свою думку.

З’являються нові союзники і покровителі, можливі знайомства, завдяки яким ви отримаєте вагу у діловому світі. Дуже висока ймовірність початку романтичних стосунків: ви легко захоплюєтеся, не виключене і кохання з першого погляду. До Дів, які вже знайшли свою «половинку» зірки теж прихильні; на таких представників знака чекає дуже приємний вечір.

Терези

Прийдеться попрацювати, щоб розібратися з робочими проблемами. Якщо якісь складні справи можна відкласти, варто зробити так і зосередитися на вирішенні поточних питань. Ви гостро реагуєте на всі події, що відбуваються, частіше звичайного сердитесь, можете злитися навіть на тих, кому раніше легко прощали абсолютно все.

Твердіше, ніж зазвичай, обстоюючи свою позицію, ви домагаєтеся дуже багато чого. Люди, з якими ви маєте справу, спочатку будуть спантеличені, а потім переймуться до вас повагою. Багато особистих проблем вдається вирішити саме тому, що ви відкрито кажете, чого хочете.

Скорпіон

Не найпростіший день. Події його йдуть вам на користь: ви стикаєтеся з проблемами, над якими варто поламати голову, знаходите відповіді на важливі питання, отримуєте досвід, завдяки якому перед вами незабаром відчиняться нові двері. Можна розпочинати навчання; бажано при цьому зосередитись на отриманні практичних навичок.

Розширюється коло спілкування, ви зустрічаєте людей, спілкування з якими сприятиме професійному зростанню та підкоренню нових вершин. Поліпшується фінансове становище. Можна робити покупки, зокрема незаплановані.

Стрілець

Вас відрізняють рішучість, цілеспрямованість та здоровий егоїзм — якості, завдяки яким успіху можна досягти навіть у несприятливих обставинах. Варто бути обережно з новими знайомими: вони можуть лестити, вводити вас в оману в надії отримати заступництво.

Тримайтеся якнайдалі від тих, хто схильний пліткувати і поширювати неперевірену інформацію. Сприятливий день для спілкування з близькими, приємного домашнього відпочинку, спокійного проведення часу. У поїздках варто бути дуже уважними та обережними. Перш, ніж вирушити в дорогу, переконайтеся, що взяли з собою все необхідне: можливість забути щось важливе дуже велика.

Козоріг

Дуже сприятливий день для вирішення складних та важливих питань, зустрічей із людьми, від яких може залежати ваше майбутнє, відвідування семінарів та конференцій, публічних виступів. За будь-яких обставин вам вдається добре виглядати в очах оточуючих.

Не важко буде отримати їхню підтримку. Друга половина дня приносить добрі новини. Багато Козорогів відчують приплив енергії, візьмуться за важливі та складні відносини і чудово впораються з ними. Імовірні успішні ділові поїздки. Далеко від дому можуть початися романтичні знайомства.

Водолій

Ви такі наполегливі, що сперечатися з вами наважиться тільки дуже рішучий чоловік, та й він про це незабаром пошкодує. Всім розсудливим особам очевидно, що на шляху у вас краще не стояти, так що цілей своїх ви досягнете, майже не докладаючи для цього зусиль.

Своїм друзям та союзникам ви зможете багато в чому допомогти, вирішити їхні проблеми. Дуже сприятливий день з погляду особистих відносин: у них панує гармонія, спілкування з близькими приносить багато радості. Водолії знайдуть спосіб порадувати кохану людину, зробити їй приємний сюрприз.

Риби

Для роботи це досить невдалий день, і якщо ви можете дозволити собі відкласти справи і відпочити, саме так і варто вчинити. Якщо працювати все ж таки необхідно, не забувайте час від часу влаштовувати собі перепочинок і намагайтеся не занурюватися в проблеми з головою.

Підняти собі настрій неважко: можна купити якусь приємну дрібницю, сходити в басейн, вирушити в невелику екскурсію. Важливо внести щось нове у звичну картину — це не тільки порадує, а й надихне.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *