Відома акторська пара розіграє в Кам’янському історію кохання у виставі «Двоє на гойдалках»

5 березня на Новій сцені театру ім. Лесі Українки відбудеться гастрольна вистава «Двоє на гойдалках».

Ця чуйна, ніжна та зворушлива історія кохання юриста та танцівниці стала першим гучним успіхом відомого письменника та драматурга Вільяма Гібсона. Вони познайомилися у той час, коли не було інтернету. Випадковий телефонний дзвінок призвів до зустрічі, яка стала початком кохання. Гітель хоче любити. Джері нещодавно пішов від дружини і болісно переживає розрив. Вони потрібні одне одному. Але вона вірить у майбутнє, а його не відпускає минуле. Їхні стосунки схожі на гойдалку. Гітель весь час дивиться в небо, а Джеррі постійно щось тягне вниз. Проте чи вистачить їхніх почуттів, щоб залишитися разом?

Головні ролі у виставі виконають відомі українські актори театру та кіно Олексій Зубков та Тетяна Шляхова, які у реальному житті є чоловіком та дружиною. Вони познайомилися під час навчання у Київському театральному інституті імені Карпенка-Карого на четвертому курсі.

Олексій Зубков та Тетяна Шляхова разом знялися у картині «Куплю друга», а нині служать у Київському національному драматичному театрі імені Івана Франка. Початок вистави о 16:00 Ціна квитків від 200 грн Тел. каси: (068) 680 74 30.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *