На Дніпропетровщині чоловік обкрадав обстріляні росіянами будинки

У Нікополі оперативники викрили “мародера” за серію крадіжок. 27-річний чоловік викрадав майно з помешкань, що зазнали руйнувань під час обстрілів.

Фігуранта затримали 14 лютого після викрадення двох пральних машин з приватного будинку. Його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. В ході досудового розслідування оперативники Нікопольського РУП встановили, що чоловік причетний до ще 6 фактів крадіжок.

З’ясувалося, що він проникав до приватних будинків та господарчих приміщень, вікна яких після обстрілів були закриті листами OSB та обкрадав їх. Зокрема, викрав газонокосарку, бензопили, відеокамеру, DVD-програвач, електродриль, електричний обігрівач та інше майно на загальну суму майже 24 тис. гривень. Викрадені речі у правопорушника вилучили та повернули потерпілим. Встановлено, що чоловік вже був раніше судимим за майнові злочини.

21 лютому фігуранту повідомили про підозру за шести злочинами, передбаченими ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Йому загрожує позбавлення волі строком від п’яти до восьми років. Затриманому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *