«Слуга» з Кам’янського начебто почав зізнаватися

В Україні, хоч черепашими темпами, триває слідство у справі народного депутата від Кам’янського (фракція «Слуга народу») Олександра Трухіна.
Нагадаємо, його підозрюють у скоєнні дорожньо-транспортної пригоди у нетверезому стані та спробі дати хабара співробітнику поліції, його фраза «а я потім тихенько в ліс піду» стала в Україні крилатою. Незважаючи на всі спроби якось зам’яти цю історію, справа все ж таки дійшла до суду.
Однак у суді воно й зупинилося – сам Трухін просто не приходив на засідання. Один раз він нібито хворів на коронавірус, другий – терміново поїхав у відрядження до Прибалтики. При цьому незрозуміло, що за відрядження було у Трухіна і чи справді надсилало керівництво Верховної Ради цього нардепа за кордон.
І ось сьогодні достовірні джерела повідомили, що Трухін нібито визнав свою провину у спробі дати хабар поліцейському. Найвищий антикорупційний суд затвердив його згоду співпрацювати зі слідством. Поки що неясно, хто ж став винуватцем ДТП – нетверезий Трухін чи його водій? Версії з цього приводу різні.
Наскільки правдивою є інформація про визнання провини та співпрацю зі слідством – поки що не відомо. Очевидно, вже найближчі події навколо цього скандального «слуги» з Кам’янського покажуть, як насправді ведеться розслідування.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *