Як юна недолітка Кам’янське «прославила» – фото

Учора ввечері Кам’янське «прославилося» як мінімум на всю Дніпропетровщину завдяки фотографії, що облетіла соціальні мережі.
На фото видно, як якась юна особа видерлася і осідлала православний хрест, встановлений біля храму Божої Матері у сквері за будівлею нової сцени міського театру (колишній ДК імені Горького). Що спонукало юну бельбаску на такий «подвиг» – чи бажання зробити круте фото, чи неприйняття православ’я, чи атеїзм, чи просто дурість – невідомо. Швидше за все, саме дурість, бо навряд чи в тій голові водяться якісь розумні думки щодо релігії, віри, чогось святого чи атеїзму.
Ми вже бачили, як одна юна кам’янчанка спалювала український прапор, тепер бачимо, як друга просто знущається з віри наших предків. Що це – масове божевілля «майбутнього України», недоліки виховання, результат офіційної політики щодо викорінення частини православної церкви на території нашої країни? Загалом, нехай висновки роблять психологи та політологи.
Цікаво, чи покарають цю «фотомодельку» за таке святотатство? Чи суд людський буде безсилий, і тоді втрутиться Суд Божий?

Фото видання https://dnepr.express/.дура

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *