На Дніпропетровщині двоє чоловіків зберігали вдома боєприпаси та наркотики

Поліцейські викрили двох мешканців Павлограда у незаконному зберіганні боєприпасів та наркотиків. За місцем проживання фігурантів вилучили 130 набоїв, гранату РГД, ємності марихуаної та сліп-пакети з PVP-сіллю.

Про це повідомили у поліції Дніпропетровської області.

23 лютого слідчі спільно з поліцейськими карного розшуку Павлоградського районного відділу поліції провели санкціоновані судом обшуки за місцем проживання павлоградців. Слідчі заходи пройшли у рамках кримінального провадження, відкритого за ч.1 ст. 309 (незаконне провадження, виготовлення, придбання, зберігання, наркотичні засоби) Кримінального кодексу України.

У результаті в квартирі 41-річного чоловіка вилучили 6 сліп-пакетів із PVP-сіллю, а в приватному домоволодінні 42-річного місцевого жителя – 130 патронів калібру 5,45, гранату РГД, ємності з наркотичною речовиною «марихуана». Усе вилучене спрямовано експертне дослідження. Після отримання висновку експертизи фігурантам буде повідомлено про підозру.

За фактом незаконного поводження зі зброєю, бойовими запасами слідчим розпочато кримінальне провадження за ст. 263 Кримінального кодексу України. Продовжується досудове слідство.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *