На Дніпропетровщині затримали “смотрящего”

На Дніпропетровщині поліцейські затримали так званого «смотрящего» за містом Кривий Ріг. За поширення злочинного впливу чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі.

В ході досудового розслідування поліцейські встановили, що «смотрящий» допомагав у вирішенні конфліктів майнового характеру, координував злочинну діяльність осіб та допомагав у вирішенні спорів між криміногенними елементами.

Правоохоронці задокументували факти злочинної діяльності фігуранта. 24 лютого його затримали на території м. Кривий Ріг. Слідчі заходи проводились за участі слідчого слідчого управління ГУНП в Дніпропетровській області спільно із працівниками СБУ в Дніпропетровській області за процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури.

65-річного «смотрящего» затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 255-1 (встановлення або поширення злочинного впливу). Сьогодні судом вирішуватиметься питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *