Допомогли мер Кам’янського та партія «Бджола»

Ця страшна новина облетіла кілька днів тому всю Україну – у місті Гренобль (Франція) у дорожньо-транспортній пригоді загинула юна спортсмена з Кам’янського, вихованка ДЮСШ №1 Валерія Сарапіна.
Після повномасштабного вторгнення Росії в Україну Валерія, яка досягла неабияких успіхів у веслуванні, була змушена виїхати до Франції, де продовжила тренуватися. Страшна ДТП сталася саме в той момент, коли вона їхала велосипедом на чергове тренування, її збив автомобіль, врятувати дівчину не вдалося. Наразі французька поліція веде слідство, за попередніми даними, винуватцем трагедії є водій машини, який грубо порушив правила дорожнього руху.
Батьки Валерії вирішили ховати її вдома, у рідній землі, і одразу зіткнулися з низкою труднощів, головна з яких – транспортування тіла загиблої з Гренобля до Кам’янського, це коштує чималих грошей. Як розповіла журналістові мати Валерії Мирослава, на допомогу прийшли земляки.
– Нам дуже, дуже допомогла з транспортуванням партія «Бджола». Того ж дня, коли стало відомо про смерть нашої доньки, до мене зателефонувала помічник міського голови Кам’янського Андрія Білоусова та від імені мера та партії «Бджола» запитала – яка допомога потрібна? Я розповіла про вартість транспортування тіла доньці додому, і нам прийшла дуже велика сума, завдяки якій ми змогли сплатити послуги фірми, вона доставить Валерію до Кам’янського. Вже сьогодні у другій половині дня траурний вантаж вирушить до України, розраховуємо, що в неділю він буде у Кам’янському. Поховаємо Валерію на Романківському цвинтарі. З організацією похорону нам теж дуже допомогла кам’янська «Бджола», адже ви знаєте, як це сьогодні непросто. Ми щиро вдячні і Андрію Леонідовичу, і партії «Бджола» не просто за допомогу, а за людяність, за вміння відгукуватись і не залишатися байдужими до чужого горя! – каже Мирослава Сарапіна.

Олена

Recent Posts

Жителів Дніпропетровщини попереджають про пожежну небезпеку

Дніпропетровський регіональний центр з гідрометеорології попереджає: у період з 19 по 20 травня на території…

6 години ago

ГО “Бджола” долучилася до щотижневої благодійної ініціативи Козацької церкви Пресвятої Покрови

Кожної суботи настоятель церкви Ієромонах Феодосій організовує безкоштовну роздачу їжі для нужденних та парафіян. ГО…

6 години ago

У Міському парку культури та відпочинку пройшов дитячий спортивно-розважальний захід до “Дня Сім’ї”

ГО “Бджола” та “Фонд розвитку Кам’янського” влаштували для дітей та батьків активні вихідні. Малеча брала…

6 години ago

Кам’янське вшановує пам’ять жертв політичних репресій

Щороку в третю неділю травня ми вшановуємо пам’ять жертв політичних репресій. Про це повідомив мер…

7 години ago

Кам’янське втратило захисника

Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "16 травня в одній з лікарень Одеси помер…

7 години ago

У Дніпрі невідомі побили військового медика

Молодики напали на військового медика і застосували проти нього балончик та розбили обличчя. Цю інформацію…

7 години ago