Рецепт дня: Конвертики з лаваша з капустою

Якщо на роботі захотілося попоїсти, а судочки з домашніми обідами на робочому місці ви не визнаєте, тоді вам неодмінно підійде такий перекус. Приготуйте конвертики з лаваша із соковитою начинкою, вони і як сніданок чудові, і на роботу взяти можна.

Закуски з лаваша бувають різними. Наприклад, бендерики з м’ясним фаршем та зеленню або з сиром. Конвертики з лаваша з капустою готуються набагато швидше, ніж з м’ясом. Тому підходять навіть для сніданку.

Складові
Лаваш 2 шт., Капуста білокачанна 300 г, Цибуля 60 г, Яйце 1 шт. Сіль 0,25 ч. л. Суміш перців 1 дріб., Цукор 1 дріб., Олія за смаком, Яєчний білок 1 шт.

Приготування
Насамперед підготуйте все для начинки. Капусту нашаткуйте, посоліть і обомніть руками. На сковороді розігрійте 2 ст. л. олії. На ній обсмажте капусту до м’якості, регулярно помішуючи.

Через 10 хвилин додайте в сковороду подрібнену цибулю. Готуйте овочі, помішуючи ще 10 хвилин. Під кінець поперчіть їх і посипте цукром.

Заздалегідь зварене круто яйце очистіть і наріжте кубиками. Перемішайте його із готовою тушкованою капустою. Лаваш наріжте смужками приблизно 10 см шириною.

На кожну зі смужок викладіть по 1 ст. л. начинки. Підніміть край і накрийте начинку. Далі загортайте виріб так, щоб у вас вийшов трикутник.

Край лаваша змастіть білком і зафіксуйте до трикутника. Обсмажуйте конвертики на розігрітій олії з обох боків до золотистості.
Конвертики з лаваша з тушкованою капустою та яйцем готуються дуже швидко. Тому це ідеальна страва для сніданку.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *