Закуски з лаваша бувають різними. Наприклад, бендерики з м’ясним фаршем та зеленню або з сиром. Конвертики з лаваша з капустою готуються набагато швидше, ніж з м’ясом. Тому підходять навіть для сніданку.
Складові
Лаваш 2 шт., Капуста білокачанна 300 г, Цибуля 60 г, Яйце 1 шт. Сіль 0,25 ч. л. Суміш перців 1 дріб., Цукор 1 дріб., Олія за смаком, Яєчний білок 1 шт.
Приготування
Насамперед підготуйте все для начинки. Капусту нашаткуйте, посоліть і обомніть руками. На сковороді розігрійте 2 ст. л. олії. На ній обсмажте капусту до м’якості, регулярно помішуючи.
Через 10 хвилин додайте в сковороду подрібнену цибулю. Готуйте овочі, помішуючи ще 10 хвилин. Під кінець поперчіть їх і посипте цукром.
Заздалегідь зварене круто яйце очистіть і наріжте кубиками. Перемішайте його із готовою тушкованою капустою. Лаваш наріжте смужками приблизно 10 см шириною.
На кожну зі смужок викладіть по 1 ст. л. начинки. Підніміть край і накрийте начинку. Далі загортайте виріб так, щоб у вас вийшов трикутник.
Край лаваша змастіть білком і зафіксуйте до трикутника. Обсмажуйте конвертики на розігрітій олії з обох боків до золотистості.
Конвертики з лаваша з тушкованою капустою та яйцем готуються дуже швидко. Тому це ідеальна страва для сніданку.
У Луцьку з 18 по 22 серпня відбувся тенісний турнір “Незалежні хлопці” (категорія 1) серед…
У Новокодацькому районі чоловік, пошкодивши решітку на вікні, проник до квартири, однак втекти не встиг…
До найбільших державних свят – Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності, провели у Кам'янському…
2 серпня відбувся ІІ міжнародний конкурс мистецтв «Яскраві та талановиті», що проходив у Києві. Учасницею конкурсу…
Слідчі Дніпра повідомили про підозру неповнолітньому за крадіжку мобільного телефону. 17-річний підліток під час конфлікту з…
На Дніпропетровщині продовжують зникати водойми. В селі Знаменівка Самарівського району повністю висохло озеро Велике. Про…