У Кам’янському презентували «Гвардію наступу» – фото

Сьогодні у приміщенні Центру надання адміністративних послуг відбувся «ярмарок вакансій», у ході якого презентували всеукраїнський проект «Гвардія наступу».
Акція була організована Кам’янським центром зайнятості та співробітниками ЦНАП, у ній взяв участь заступник голови Кам’янської районної військової адміністрації Олег Карнацький. Завітати на цю акцію прийшло кілька десятків чоловіків – мешканців Кам’янського.люди

Під час презентації представники прикордонних військ України, Національної гвардії та Національної поліції розповіли про умови набору до «Гвардії наступу» та про бойові завдання, які будуть поставлені перед цими підрозділами. Усі, хто виявить бажання вступити на службу, обов’язково пройдуть навчання і лише після цього будуть направлені в діючу армію. Головне завдання «Гвардії наступу» – звільнення всіх територій України, які сьогодні зайняті російськими загарбниками.люди

Присутні ставили запитання щодо умов навчання, проходження служби та вимог до кандидатів. Також представники прикордонних військ, Нацгвардії та Нацполіції роздавали буклети, в яких детально описані умови прийому та проходження служби.
– Головне завдання всеукраїнського проекту «Гвардія наступу», який ініційовано Міністерством внутрішніх справ та Офісом президента – укомплектування військових частин, які виганятимуть окупантів із нашої землі, аж до повної Перемоги. Тому я закликаю чоловіків приєднатися до цього проекту та зробити свій внесок у боротьбу за свободу та незалежність України, – зазначив Олег Карнацький.
– Центр надання адмінпослуг Кам’янського працює без вихідних, тож ми запрошуємо всіх бажаючих приєднатися до «Гвардії наступу». Приходьте до нас, і представники цього проекту обов’язково докладно розкажуть вам про службу та дадуть відповіді на всі ваші запитання, – наголосила керівник ЦНАП Марина Гурцька.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *