Збагатієте або розоритеся — гороскоп фінансів на березень

Овен

Хоча в цьому місяці, можливо, не буде великого руху вперед у сфері доходів, з’явиться відчуття, що ситуація змінилася, а також зростаюче почуття передчуття. До моменту вступу в новий місяць Уран, остання з чотирьох планет, що почали рік в ретроградному русі, перейде в директний і буде перебувати в прямому русі всього дев’ять днів. Як повільній зовнішній планеті, Урану знадобляться тижні, якщо не місяці, щоб набрати швидкість, але час — це те, що у вас в надлишку. Однак саме директний розворот Меркурія в вашому секторі кар’єри і їх Дружній аспект дають зелене світло благополучного фінансового і професійного року, інформує Ukr.Media.

Телець

Хоча Марс покине ваш сектор доходів тільки наприкінці березня, після того, як минулого місяця закінчилася його найтриваліша за останні вісім десятиліть ретроградна фаза, планета-воїн вже на початку місяця готова відкрити перед вами нові перспективи. Більше двох місяців, які Марс провів у ретрограді, дали вам можливість простежити свої кроки, навчитися з минулого та переконатися, що жодного шансу не втрачено. Ви знаєте, в якому напрямку Вам слід рухатися, щоб зміцнити своє фінансове благополуччя. Першу частину місяця присвятіть тактиці і стратегії, а другу — рішучим діям і ризику.

Близнята

У цей час ви можете бути здивовані тим, що у вас будуть тісніші стосунки з людьми на відстані тисяч кілометрів, ніж з тими, хто поруч з вами вдома чи на роботі. У цей час сприятливі далекі і зарубіжні ділові угоди, які можуть сприяти вашому просуванню по обраному шляху в кар’єрі і фінансах. Вас чекає велика кількість ділових поїздок або міжнародних переговорів, і все це в підсумку увінчається вражаючою фінансовою вигодою.

Рак

Деяке розчарування у своїх колегах, начальстві або місці роботи може не давати вам спати ночами. Не дозволяйте цим швидкоплинним емоціям відволікати вас від того, що має бути місяцем просування вперед! Зростайте професійно, інтелектуально і матеріально, поки час для цього є. Космос допомагає вам якимось незбагненним чином. Проведіть час зі своїм професійним наставником або просто мудрим колегою — це буде корисно. У попередньому місяці вам довелося пережити багато злетів і падінь, але цей місяць буде іншим. Ваші пріоритети будуть розставлені правильно завдяки розумінню того, чого від вас чекають оточуючі.

Лев

Очікуйте подорожей, зустрічей з новими людьми та абсолютно нового списку вимог від кожного з них. Будьте старанні у своїй роботі і вірте, що ви витримаєте будь-які випробування. Хоча ваш роботодавець, можливо, і не навантажить вас більше, ніж ви можете подужати, гідний бонус у вигляді підвищення по службі або в зарплаті не змусить себе чекати, якщо ви проявите себе з кращого боку. Якщо у вас є хороші навички спілкування з людьми, використовуйте їх для укладення нових ділових партнерств і угод, а якщо ні — придбайте їх.

Діва

Між вами і стабільним фінансовим становищем або успіхом у бізнесі може існувати потенційна або реальна загроза. В цей час ви повинні бути пильні як ніколи, щоб подолати негатив, який може кинутися до Вас вже зараз. Попри те що майбутнє може здатися безперспективним, поруч завжди улюблені люди, на яких ви можете спертися, коли це буде потрібно. Тісний зв’язок з улюбленими людьми дозволить вам відчувати себе впевненіше, так що не соромтеся просити про допомогу.

Терези

Зараз саме час зосередитися на колективних, а не особистих амбіціях і перспективах. Так, у вас є потреба в самоствердженні, але, об’єднавшись в команду з іншими людьми, ви досягнете набагато більшого в цьому місяці. Це період змін для вас, те, як ви спілкуєтесь зі своїми колегами та клієнтами, може змінитися через якусь недавню подію. Потрібен час, щоб засвоїти нову стратегію, але в подальшому це принесе тільки нові перспективи і значний прибуток.

Скорпіон

Деяка психічна напруга або фінансові труднощі в цей час будуть викликати у вас більший стрес, ніж вам хотілося б. Запізнення або затримки платежів, чеків, посібників або зарплат приведуть до купи дрібних негараздів. По можливості не спізнюйтеся з виплатами іншим — так ви зможете розраховувати на своєчасну оплату за надані послуги. Посилаючи позитивну енергію та полегшуючи життя інших, ви отримаєте те саме натомість.

Стрілець

Цей місяць дає можливість позбутися від того, що вам не підходить. Це стосується і застарілих методів роботи або бізнес-стратегій, і зайвих дрібних витрат. Коли ви відсікаєте непотрібне, Вам набагато легше зосередитися на головному. Ви почуватиметеся натхненними та готовими ризикувати. Це відмінний час для того, щоб зайнятися тим творчим проєктом, який ви відкладали до слушного моменту. Гроші прийдуть не відразу, але ви зрозумієте, що рухаєтеся у вірному напрямку.

Козоріг

Після довгого періоду, коли ви були занадто консервативні в підході до заробітку, нова спонтанність і готовність йти на ризик можуть вас здивувати вражаючими результатами. Якщо ви хотіли попросити підвищення зарплати, запропонувати свою ідею або навіть відкрити власний бізнес, підготуйтеся і озвучте свої наміри. Не ігноруйте нові ідеї, які відвідають вас у цей час, навіть якщо вони здаються божевільними.

Водолій

Вам слід уникати будь-яких ризикованих і сумнівних моделей збагачення та інвестування, яких ви зазвичай уникаєте, але в цей період вони можуть вас спокусити. Ваш будинок або офіс може потребувати ремонту або навіть переобладнання, що допоможе вам вийти з поточного спаду. Зміна обстановки може мати великий вплив на ваш підхід до роботи і відбитися на ваших доходах. Ви будете будувати плани, обмірковувати, як стати по-справжньому щасливими від роботи, яку Ви робите, і вас відвідає кілька перспективних ідей.

Риби

Пошук себе може виявитися досить складним завданням, тому не бійтеся ймовірної розгубленості, яку вам належить випробувати. Фінанси для вас далеко не на першому місці в майбутньому місяці, але все ж не варто ігнорувати матеріальний світ в процесі свого духовного зростання. Це час для того, щоб зробити все, що в ваших силах, щоб відчути себе ближче до сім’ї і друзів, побудувати і зберегти свій власний міцний фундамент, який зобов’язаний включати в себе і фінансовий добробут.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *