Найщасливіші і невдачливі знаки Зодіаку

Везіння — штука відносна. Вдалий збіг обставин може принести вам миттєве багатство або врятувати життя в критичних обставинах, але буквально через годину пройти повз і не допомогти в банальній ситуації. Однак серед нас зустрічаються справжні везунчики, які «народилися із золотою ложкою в роті», а також патологічно невдачливі люди, на яких «звалилося 33 нещастя», інформує Ukr.Media.

Везучі знаки Зодіаку

Стрілець

Стрільці — різнобічні і надзвичайно захопливі особистості. Можливо, тому вони завжди опиняються в потрібному місці, коли це дійсно необхідно. Кожна людина, близько знайома зі Стрільцем, підтвердить, що у цієї людини справжнє чуття на вдалі підприємства.

Варто сказати, що везіння багато в чому залежить від характеру Стрільця. Це самовіддана людина, яка любить ризик і ніколи не відступає перед труднощами. Стрільці частіше за інших погоджуються на ризиковані операції, ціною за які може стати як повний крах, так і миттєве збагачення. Особистості даного знака точно знають — чим сильніше впевненість в собі, тим більше шансів зловити птаха удачі за хвіст!

Скорпіон

Люди, які добре знають Скорпіонів, запевняють — цим особистостям не потрібно везіння! Їм все дається легко, і щоб вони не задумали, збувається буквально «на раз-два»! Як так відбувається?

Можливо і тут вся справа в характері представників даного знака. Річ у тім, що Скорпіони володіють неймовірним впливом на оточуючих і здатні керувати ними для власної користі. Стаючи перед черговою проблемою, навколо Скорпіонів тут же з’являються особистості, які допомагають їм подолати перешкоду, причому абсолютно безкорисливо, розраховуючи лише на прихильність цієї людини. І такі чудеса відбуваються зі Скорпіонами постійно!

Близнята

Представників даного знака можна назвати справжніми щасливчиками, а все тому, що їх удача забезпечується неймовірною інтуїцією. Близнята тонко відчувають небезпеку, і відчувають, коли дійсно варто ризикнути. Тому вони частіше за інших виграють у всілякі лотереї і уникають небезпеки там, де інші з легкістю потрапляють в халепу.

При цьому везінню Близнят сприяє сила характеру. Це надзвичайно обережні особистості, які і кроку не зроблять, не прорахувавши кілька ходів наперед. Тому не варто дивуватися тому, що Близнята залишаються на плаву в тих випадках, коли інші банально йдуть на дно.

Риби

Багато хто вважає Риб особистостями слабкими і беззахисними. Однак життя показує, що це справжнісінькі везунчики, до яких без особливих зусиль приходить слава і багатство. Як же, без сили характеру вони цього домагаються?

Варто сказати, що Риби — справжні удавальники. У них неймовірно розвинений артистизм, завдяки якому вони здатні вжитися буквально в будь-яку роль. Цією своєю якістю вони домагаються всього, чого бажають. Крім цього у Риб на граничному рівні розвинена чутливість. Вони відчувають настрої оточуючих, а деякі здатні навіть читати думки! Ці надздібності, якими вміло користуються Риби, навколишні і приймають за банальне везіння.

Водолій

Представників знака Водолій відрізняє нетрадиційне мислення. Ці люди дивляться на світ інакше, сприймають навколишні предмети і події, що відбуваються зовсім не так, як більшість інших знаків. Відповідно і реагують на ці події Водолії зовсім по-іншому. Через це особистості даного знака знаходяться в більш виграшному становищі і частіше домагаються успіху.

Навколишні характеризують Водоліїв як “пофігістів”, які не переживають в тих випадках, де інші впадають в паніку. Просто Водолії не втрачають розум в непередбачених ситуаціях, бачать перспективу і знають, де потрібно панікувати, а де безглуздо витрачати енергію. Зате ці люди хапаються за ідеї, на які інші давно махнули рукою. Водолії знають, це може спрацювати! А якщо це відбувається, оточуючі кажуть: “Ось везучий”.

Знаки, яким і щастить і не щастить по життю

Овен

У плані везіння, Овен — знак неоднозначний. Річ у тім, що ці особистості дуже імпульсивні і часто діють необдумано. Зіткнувшись з проблемою, Овни без роздумів кидаються на амбразуру, намагаючись подолати перешкоду за рахунок свого натиску і винахідливості.

Часом такі необдумані дії закінчуються повним провалом і крахом. Однак частіше Овен виходить переможцем і знімає всі «вершки», виграючи у тих, хто будував плани і обмірковував кожен крок. Овни взагалі є піонерами, першопрохідцями в багатьох сферах. Можливо, за це їх і називають щасливчиками.

Лев

Успішність Лева ніби написана у цієї людини на роду. Його велич і ставність просто приковують до нього увагу оточуючих. Всі намагаються домогтися розташування Льва, заручитися його підтримкою. Тому немає нічого дивного в тому, що всі блага світу представники даного знака отримують буквально на «блюдечку із золотою облямівкою».

Що ж заважає Левам бути самими везучими в світі? Ймовірно вся справа в характері цих людей. Леви ліниві. Вони зі зневагою ставляться до оточуючих, вважають, що всі їм повинні, а тому самі і пальцем не поворухнуть заради власної вигоди. Через це Леви упускають безліч вигідних пропозицій.

Терези

Постійні коливання не дозволяють назвати представників знака Терези істинними везунчиками або особистостями невдачливими. Через повільність і нерозторопність Терези упускають безліч вигідних моментів в житті, залишаючись позаду завзятих Овнів і проникливих Близнят.

Водночас, не можна не сказати про чутливість Терезів Ці особистості — хороші стратеги, які здатні бачити перспективу і уникати гострих кутів, здатних завдати удару. За таку природну обережність і розсудливість багато і називають Терези особистостями, яких не оминуло везіння.

Невдалі знаки Зодіаку

Телець

Тельців називають одними з найбільш невдачливих особистостей. Можливо, все було б по-іншому, але ж і самі Тельці впевнені у тому, що удача обходить їх стороною. У представників даного знака величезний потенціал. Вони самобутні і незалежні, всього звикли домагатися самостійно і можуть похвалитися неймовірною завзятістю. Але при цьому рідкісний Телець домагається чогось значущого в житті!

Їм вічно чогось не вистачає, іноді безстрашності, іноді швидкості прийняття рішень, але в будь-якому випадку, невідповідність потенціалу і займаного становища у світі позбавляє Тельців спокою і наводить на думки, що всьому виною фатальне невезіння. Можливо, цим людям просто варто менше думати про погане.

Діва

Ситуація з Тельцем дуже нагадує самосвідомість представників знака Діва. Особистості даного знака занадто критично сприймають цей світ, а тому навіть коли їм щастить, Діви знаходять привід ставитися до подій з песимізмом і переживати, що завтра удача покине їх. Але хіба можна бути щасливими з таким ставленням до життя?

У Дів хороший потенціал. Вони відрізняються математичним складом розуму і непогано користуються цією особливістю. Однак при цьому вони занадто недовірливі. Діви сумніваються навіть тоді, коли інтуїція підказує їм виграшний шлях. Тому і про везіння говорити не доводиться.

Козоріг

Як не крути, а везіння досить сильно залежить від характеру людини. У цьому плані справжнім інтровертам, Козерогам, щастить нечасто. Та й не звикли ці люди довіряти долі. Вони точно знають, що доля мінлива, а тому довіряють виключно самим собі.

Водночас, віра в самих себе і власні сили часом творять справжні чудеса. Потенціал у Козерога величезний, просто через самітницький спосіб життя і недовіри оточуючим, рідкісний Козеріг може реалізувати себе або покластися на удачу, яка на ділі буває досить прихильною до цих людей.

Рак

Раків можна назвати самими невдачливими серед всіх знаків Зодіаку. Це досить полохливі особистості, які ховаються у своїй мушлі навіть від везіння, яке на них звалилося! Просто придивіться до Раків. Їм регулярно надходять цікаві пропозиції, що стосуються нової роботи, знайомств або приємного відпочинку. Але вічні сумніви Раків змушують їх відмовлятися від таких пропозицій і закривати двері, що ведуть до щастя.

Насправді Ракам щастить не більше і не менше, ніж особистостям інших знаків Зодіаку. Просто їм варто розслабитися і перестати думати про погане, почати вірити в себе і, розкривши свою душу, впустити в неї удачу!

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *