Обличчя руйнації ВКГ КП ДОР «Аульський водовід» у Кам’янському

Призначення на відповідальні керівні посади не за досвідом, а за протекцією, як правило, ні до чого гарного не призводить. Наочний приклад тому сьогодні – ситуація на Кам’янському ВКГ КП ДОР «Аульський водовід». Складно не побачити, наскільки поганою стала робота цього підприємства за останній час: витоки з комунікацій можуть не усуватися тижнями, там, де роботи якимось дивом проводяться, після їх завершення навіть танки не пройдуть (усе в провалах, або ями взагалі не зариваються), а співробітники підприємства досі по старинці прочищають каналізаційні колектори канатиком.

Про це повідомляє місцеве видання sobitie.com.ua.

Втім, якщо останнє, здебільшого, відображається у колосальних втратах підприємства та завдає шкоду міський інфраструктурі (на що вже давно слід звернути увагу обласному керівництву), деякі наслідки подібного керування можуть знов призвести до біди.

Провалля біля глибочезних каналізаційних колекторів «Аульського водоводу» сьогодні можна побачити поряд з ліцеєм №23, що на вул. Братській, та гімназією № 32 по вул. Івана Сірка. Вже бозна скільки часу на них ніхто не звертає уваги: дірки з часом стають все більшими і, схоже, лише питання часу, коли у них хтось провалиться.

Аналогічну ситуацію можна спостерігати з відкритими або прикритими якимось мотлохом люками того ж «Аульського водоводу».

Ось так, наприклад, виглядає інсталяція «з бантиком» на перетині проспекту Аношкіна та вулиці Республіканській.

п

За інформацією Департаменту ЖКГ міськради, стосовно колекторів біля шкіл до Кам’янського ВКГ КП ДОР «Аульський водовід» були неоднократні звернення, та навіть написані заяви до поліції, але віз і нині там.

Бездіяльність керівництва цього КП просто вражає, але не дивує, якщо придивитися, хто їм керує.

Знайомимося – це Дмитро Маханько.  «Нове» обличчя підприємства.

о

На ниві ЖКГ, як пам’ятає місто, Дмитро свого часу відзначився, керуючи сумнозвісним підприємством УКОЖФ. Недбалість у роботі тоді лише за один рік призвела до смерті двох дітей: 15-річної дівчинки внаслідок падіння елементу фасаду з будинку №53, що на проспекті Гімназичному (08.03.2017) та 17-рчного хлопця, що загинув під залізобетонним козирком біля будинку №41 по вул. 8-го Березня (28.10.2017).

Тоді поліцією відносно відповідальних осіб, було розпочато розслідування за ч. 2 ст. 367 Кримінального кодексу України (службова недбалість). Але, як наразі відомо, ні до чого воно не призвело (Можемо лише припустити, що причиною цього було заступництво певних впливових осіб).

Сьогодні Дмитро Маханько знов у ЖКГ, і  знов «керує». Ну, як вміє.  Провалені колектори біля шкіл, в яких з часом може опинитися дитина – найкраща тому ілюстрація.

Можливо, на сьогодні нове керівництво області просто не обізнано про послужний список деяких осіб на місцях, та з часом ситуація зміниться.

Сподіваємося, що для цього не буде потрібно ще однієї смерті дитини і взагалі будь-кого.

Поки ж, як бачимо, страждає як підприємство, так і місто.

 

а

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *