На Дніпропетровщині зловили наркобанду

У Кривому Розі судитимуть учасників організованої групи, які збували наркотики на території міста.

Прокурори Криворізької північної окружної прокуратури направили до суду обвинувальний акт щодо організатора та трьох учасників організованої групи за фактами незаконного обігу та переробки вогнепальної зброї, незаконного придбання, зберігання, перевезення, збуту наркотичних засобів та сильнодіючих лікарських засобів у великих розмірах (ч. 1 ст. 26). ч.1 ст.263-1, ч.3 ст.27, ч.3 ст.307, ч.4 ст.321 КК України).

За даними слідства, створив організовану групу мешканець м. Кривого Рогу. Учасники групи налагодили збут метадону та димедролу мешканцям міста методом закладок. Розфасовували «товар» у будинку керівника групи, оплату приймали на електронний гаманець. Прибуток від такої незаконної діяльності становив понад 1 мільйон гривень за кілька місяців. Крім цього, організатор групи здійснював переробку гладкоствольної зброї на вогнепальну.

Під час обшуків за місцем проживання фігурантів вилучено понад 3 кг наркотичних та сильнодіючих лікарських засобів, електронні ваги, зброю, патрони, чорні записи, мобільні телефони, банківські картки, кошти. Усі учасники перебувають під вартою. За клопотанням прокурора накладено арешт на майно обвинувачених.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *