До уваги кам’янчан: голосуйте за або проти 8 Березня

Ось уже кілька днів на нашому сайті триває опитування читачів-чоловіків – чи вітатимуть вони жінок з Днем 8 Березня та даруватимуть їм подарунки?
Поки що абсолютна більшість – 67% – мають намір вітати та дарувати. Є такі, що вважають це свято «совковим», є й ті, хто каже, що їм шкода грошей на подарунки. Що ж, кожному своє.
А з сьогодні опитування вже стало всеукраїнським: у додатку “Дія” запустили опитування про святкування 8 березня. Про це віце-прем’єр-міністр – міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров повідомив у Telegram.
“У парламенті вирішують, що робити з 8 березня після нашої перемоги. Є два варіанти – залишити офіційним вихідним або зробити робочим днем. Необхідна ваша допомога. Кожен голос у “Діє” врахують перед ухваленням законопроекту. Опитування триватиме з 28 лютого до 6 березня. Приєднуйтесь”, – зазначив Федоров.
У Telegram-каналі “Дії” також нагадали, що у більшості країн світу 8 березня — звичайний робочий день, а ось у пострадянських, зокрема й в Україні, — офіційний вихідний.
Щоб пройти опитування, авторизуйтесь у програмі, виберіть “Послуги”, “Опитування”.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *