У Дніпрі “накрили” підпільний цех з виробництва алкоголю та цигарок

У Дніпрі ліквідовано незаконну мережу зі збуту алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури повідомлено про підозру шістьом учасникам організованої групи за фактом незаконного придбання, виготовлення, зберігання, транспортування та збуту підакцизних товарів (ч. 3 ст. 28, ч.ч. 1, 2 ст. 204 КК України).

За даними слідства, організував схему нелегального виготовлення, збуту алкогольних напоїв та тютюнових виробів мешканець Дніпра. До «бізнесу» він залучив дружину та чотирьох знайомих, кожен із них виконував функції за заздалегідь узгодженим планом.

Виробляли алкоголь у підпільному цеху за місцем проживання організатора. Тютюнові вироби без марок акцизного податку закуповувалися гуртовими партіями в Інтернеті. Надалі весь товар продавали через роздрібну мережу по всій території міста.

Під час проведення санкціонованих обшуків за місцем здійснення незаконної діяльності та проживання підозрюваних вилучено обладнання для виготовлення алкогольних напоїв, пакувальні матеріали, 2500 літрів готової продукції, сировину – спирт 1400 літрів, тютюнові вироби, кошти, мобільні телефони та чорні записи.

Орієнтовна вартість вилученої продукції складає близько 1 млн. грн.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *