Нормандія допоможе Дніпропетровщині

Начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак зустрівся онлайн із головою Регіону Нормандія Французької Республіки Ерве Мореном. Говорили про життя під час війни та домовилися про майбутню особисту зустріч. Її мета – знайомство із французькими компаніями, які зацікавлені у відновленні області.

«Моя перша зустріч на посаді начальника ОВА із міжнародними партнерами. Вдячний, пану Морену. А також – Надзвичайному та Повноважному Послу України у Французькій Республіці Вадиму Омельченку. За їхню небайдужість і віру в нашу країну. А ще – всебічну підтримку, яка надихає кожного з нас шляхом до Перемоги», – зазначив начальник обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Головні акценти зустрічі – ситуація у регіоні та робота важливих інфраструктурних об’єктів. Начальник Дніпропетровської ОВ зазначив, що область межує з територіями, де ведуться активні бойові дії. Втім, ситуація зараз контрольована, мешканці зі світлом, теплом та водою.

«Для нас важливо зустрітись особисто. Бажаємо познайомити вас із керівниками компаній, які зацікавлені відновлювати область. Так вони зможуть дізнатися про ваші очікування. Це потрібно для спільних дій із настанням світу. Думаю, що така зустріч буде продуктивною», – сказав голова Регіону Нормандія Французької Республіки Ерве Морен.

Сторони домовилися зустрітись уже у квітні.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *