Гороскоп на 1 березня 2023 року

Овен

День буде сумбурним, сповненим суєти і поспіху, але в цілому сприятливим. Ви вміло користуєтеся своєю чарівністю, справляєте гарне враження на всіх, з ким маєте справу. Люди, які раніше вас недооцінювали, змінять свою думку, зрозуміють, що ви багато на що здатні, інформує Ukr.Media.

Можливі романтичні знайомства, не виключений початок серйозних стосунків, які змінять ваше життя. Вдалий день для нових справ, творчих починань та бізнес-проектів. Вас супроводжує успіх у комерційній діяльності, доходи можуть значно збільшитися. Можливе повернення старого обов’язку.

Телець

Не потрібно поспішати, особливо якщо справа стосується важливих справ та рішень: сьогодні вам важко оцінити, до яких результатів можуть призвести ваші дії, які наслідки можуть мати вчинки. Проаналізуйте чужий досвід, помилки, здійснені іншими людьми — це допоможе вибрати правильну лінію поведінки.

Не бажано приймати важливі рішення щодо фінансів укладати великі угоди. Заплановані покупки будуть вдалими, а ось про спонтанні придбання ви, швидше за все, незабаром пошкодуєте — сьогодні вашу увагу привертають винятково екстравагантні та марні речі.

Близнюки

День відмінних ідей, вдалих знахідок та правильних рішень. Вас відвідує натхнення, завдяки якому навіть до звичних справ вдається творчо підійти. Навколишні охоче і часто безкорисливо допомагають у реалізації ваших задумів. Багато виробничих і ділових проблем вдається швидко вирішити завдяки вашій чарівності.

Сприятливий день для нових знайомств, початку відносин — як ділових, так і особистих. Вам дивним чином вдається домовлятися з людьми, котрі ще зовсім недавно нікого не хотіли слухати.

Рак

Дуже неоднозначний день, насичений подіями та напружений. Відкриваються нові ділові перспективи, але поки що вам не вдається зрозуміти, як слід діяти, щоб підкорити вершини. Сприятливий день для нових знайомств вам вдається справити на людей сприятливе враження, привернути їх до себе.

Можливі незвичайні зустрічі, не виключене спілкування з відомими та впливовими особами. Підходящий день для експериментів та творчих пошуків, нестандартних рішень. Ваші вчинки можуть комусь здатися надто сміливими та екстравагантними; лякатися цього не варто.

Лев

Не все даватиметься легко, але ви впораєтеся з труднощами, гідно вийдете з неоднозначної ситуації. Буде можливість зміцнити свій авторитет, заслужити на повагу людей, які вас оточують. Впливові особи побачать, на що ви здатні, і незабаром перед вами відчиняться нові двері.

Вдасться вирішити давні ділові проблеми. Сприятливий день з погляду особистих відносин, ви чудово ладнаєте з близькими, розбіжності та суперечки залишаються у минулому. Можна планувати спільні справи, обговорювати питання щодо спільного майбутнього.

Діва

Сприятливий день для проведення ділових переговорів, зокрема на найвищому рівні. Ви чудово розумієте, чого чекають і на що розраховують опоненти, вміло користуєтесь їхніми слабкостями. Добре розпочинати нові проекти, у тому числі творчі, є шанс зібрати команду однодумців, які заради вас будуть здатні на все.

Можливі значні грошові надходження, не виключене укладання угод, які принесуть великий прибуток. Можна купувати подарунки для близьких, готувати сюрпризи для коханої людини.

Терези

Можливі значні зміни на краще у всіх сферах життя. Що вимагатиметься від вас, так це рішучості і хоробрості — без цих якостей здійснити задумане навряд чи вдасться. Настав сприятливий момент для того, щоб розлучитися з усім, що застаріло та заважає руху вперед.

Не всі ваші рішення та вчинки будуть схвалені оточуючими, але ви можете бути впевнені, що дієте правильно. Плідно проходять ділові переговори, можна домовитися з союзниками та партнерами щодо вирішення питань, важливих для всіх. Друзі та родичі найчастіше звертаються за підтримкою та порадами, ви охоче допомагаєте.

Скорпіон

Вдалий день для того, щоб в черговий раз обміркувати проблеми, які вже довгий час не дають вам спокою — сьогодні у вас є шанс знайти їхнє рішення. Те саме стосується складних робочих питань; з ними ви справляєтеся краще, ніж представники інших знаків.

Особливо велика ймовірність професійних успіхів у тих, хто займається посередницькою діяльністю, вирішенням організаційних питань у галузі культури та освіти. День незвичайних романтичних побачень, що запам’ятовуються, неймовірних любовних зізнань. Скорпіони, які поки не зустріли свою «половинку», зможуть зробити це сьогодні, якщо не побояться проявити ініціативу.

Стрілець

Відмінний день для того, щоб продемонструвати свої найкращі особисті та професійні якості всім зацікавленим особам. Вміла самореклама дає чудові результати: ви знаходите союзників навіть серед недавніх суперників. Недоброзичливці можуть спробувати завдати удару по вашій репутації, але зазнають поразки; ви ж не пропустите можливість обеззброїти своїх заклятих ворогів.

Цей день дуже добре підходить для поїздок як ділових, так і романтичних. Приємним буде спілкування з розумними та неабиякими людьми; не виключено, що з кимось із них вас найближчим часом зв’яжуть найніжніші стосунки.

Козоріг

Не бажано приймати важливі рішення щодо фінансів і укладати великі угоди. В решті день сприятливий. Можливі помітні зміни на краще у роботі. Козороги-керівники зрозуміють, хто з підлеглих заслуговує на довіру, а на кого покластися не можна.

Пересічні співробітники зможуть показати, на що здатні, заслужити повагу. Наполегливість і готовність проявити ініціативу виявляються дуже корисними у сфері особистих відносин: завдяки цим якостям ви вирішите багато проблем. Вечір піднесе приємні сюрпризи.

Водолій

День досить напружений, не виключені труднощі, неприємності та випробування. Однак у вас все вийде. Можна розраховувати на підтримку перевірених союзників, давніх друзів; нові знайомі теж проявлять себе з кращого боку, але ділитися з ними всіма секретами поки що не варто.

Сприятливий день для того, щоб навчитися чогось нового, запозичити корисний досвід. Корисними виявляються поради старших родичів та людей, які займають вищу позицію. Спірні фінансові та майнові питання вирішуються на вашу користь.

Риби

Вміння жити з людьми виявляється дуже корисним. Сьогодні вам багато хто допомагає, можна розраховувати на підтримку старих та нових знайомих. Сприятливий період до роботи. Керівництво оцінить ваш професіоналізм, щедро нагородить за працю. Зростає інтерес до суспільного та політичного життя, у багатьох Риб буде шанс зіграти в ньому важливу роль.

З’явиться можливість допомогти тим, хто опинився у складній ситуації — не проґавте її. Життєвий потенціал високий, ви будете у чудовій формі та не відчуєте втоми, навіть якщо весь день доведеться провести на ногах.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *