Під Дніпром чоловік убив знайомого

Поліцейські Дніпропетровської області затримали підозрюваного у вбивстві городянина. Під час конфлікту 48-річний нападник завдав потерпілому численних тілесних ушкоджень, після чого втік з місця події. Від одержаних травм чоловік помер на місці.

Про це повідомили у поліції Дніпропетровської області.

Злочин стався 27 лютого близько 21 години в одному з будинків у місті Підгородне у Дніпровському районі. Під час сварки місцевий мешканець завдав 40-річному власнику будинку тілесних ушкоджень, після чого завдав йому ще кількох ударів кухонним ножем.

Співробітники відділення поліції № 8 Дніпровського районного управління поліції розшукали та затримали підозрюваного у злочині. Ним виявився 48-річний знайомий потерпілого. Правоохоронці затримали чоловіка у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. З місця події вилучено зброю злочину – кухонний ніж.

28 лютого слідчі відділення поліції повідомили затриманого про підозру у скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за злочин – до 15 років ув’язнення. Продовжується досудове розслідування.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *