Під Дніпром друг за листуванням обікрав жінку

За крадіжку побутової техніки з квартири поліцейські Тернівки затримали 30-річного жителя іншої області.

Зловмисника затримали на автовокзалі в м. Дніпро. Викрадені речі він встиг реалізувати, після чого планував повернутись додому до Кіровоградської області.

Злочин стався 28 лютого у місті Тернівка. До поліції з повідомленням про крадіжку звернулась 43-річна місцева мешканка. На місці події правоохоронці встановили, що до злочину причетний 30-річний чоловік, мешканець Кіровоградської області.

З’ясувалось, що потерпіла познайомилась з чоловіком в мережі Інтернет, довгий час листувалася та 17 лютого він приїхав до неї у гості. Дочекавшись зручної нагоди, гість викрав у жінки телевізор та ноутбук.

Викрадене майно одразу продав та планував втекти з області. Крадія затримали на автовокзалі міста Дніпро. Під час особистого огляду у нього вилучили гроші за продане майно.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слід зазначити, що затриманий вже був раніше неодноразово судимий за вчинення майнових злочинів.

1 березня слідчі відділення поліції № 1 Павлоградського районного відділу поліції за узгодженням з окружною прокуратурою повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України — крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Фігуранту загрожує до восьми років позбавлення волі.

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *