У Кам’янському пройшло засідання робочої групи з питань зайнятості населення

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради, керуюча справами виконавчого комітету міської ради Світлани Колісніченко 28 лютого провела чергове засідання робочої групи з питань погашення заборгованості та легалізації виплати  заробітної плати й зайнятості населення у м. Кам’янському.
На засіданні групи заслухали представників суб’єктів господарювання м. Кам’янське, які протягом 2022-2023 років допустили заборгованість із виплати заробітної плати. Відповідальні особи підприємств боржників надали пояснення стосовно причин виникнення заборгованості та визначили можливі шляхи її погашення у найближчий термін.
Заступник голови робочої групи, начальника відділу Іван Процик доповів присутнім про ситуацію із заборгованості по виплатам заробітної плати зі станом на цей час. У доповіді він зазначив, що кількість підприємств боржників станом на 01 лютого 2023 року по відношенню до 01 січня 2022 року зменшилася на 2 підприємства але розмір заборгованості збільшився на 1 890,9 тис. грн. Так на 01 лютого поточного року сума заборгованості складає 15 139 тис. грн.,  що на 14,3% більше показників минулого періоду.
За результатами проведеної наради головою робочої групи Світланою Колісніченко надано розпорядження відділу праці звернутися до Міністерств та відомств в управлінні яких знаходяться підприємства-боржники та посилити контроль у даному напрямку для недопущення порушень виплати заробітної плати.
Олена

Recent Posts

На Дніпропетровщині пожежа знищила дах будинку

19 травня, о 12:15, на провулку Квітневому у Нікополі, зайнявся приватний житловий будинок.  По прибуттю…

56 хв. ago

Минулого тижня у Кам’янському народилося 19 дітей

Про ситуацію в місті на ранок повідомив мер Андрій Білоусов. "На території міста протягом ночі…

1 годину ago

Ворог знову обстрілював Дніпропетровщину

Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "До пізнього вечора ворог продовжував бити по Нікопольщині.…

1 годину ago

На Дніпропетровщині спалахнув гараж

20 травня, о 05:18, на проспекті Шахтобудівників у Павлограді, виникла пожежа. Прибувши за вказаною адресою…

2 години ago

На Дніпропетровщині п’яний водій спричинив подвійне ДТП з військовими

Дві бойові машини втратили криворізькі дронарі через п’яного водія. Про це повідомляє hirchytsya.com.ua. Оператори дронів роти…

2 години ago

Гороскоп на 20 травня 2024 року

Овен Відкритість і відвертість у спілкуванні допоможе вам сьогодні знайти нових однодумців і просунутися кар'єрними…

2 години ago