У Кам’янському стартовав літературний конкурс

Централізована бібліотечна система м. Кам’янського, молодіжна мистецька спільнота “VivArt” і видавництво «Дружко», спільно з Дніпропетровською обласною організацією Національної спілки письменників України, за підтримки відділу культури департаменту з гуманітарних питань Кам’янської міської ради, та ГО «Бджола» оголошують дев’ятий молодіжний літературний конкурс “VivArt”.

Незважаючи на складні умови в нашій країні у зв’язку з жорстокими воєнними подіями, команда мистецької спільноти VivArt спільно з видавництвом «Дружко» (директорка Марія Дружко) центральною міською бібліотекою ім. Т.Г. Шевченка (м. Кам’янське Дніпропетровської області, директор Лариса Денисюк) та Дніпропетровською обласною організацією Національної спілки письменників України (голова Фідель Сухоніс) продовжують підтримувати творчу молодь України і запрошують літераторів віком від 14 до 45 років до безкоштовної участі у нашому конкурсі. Подавати можна україномовну поезію та малу прозу на будь-яу тему, окрім «руського миру», насилля та релігії.

Конкурс включає в себе номінації: поезія та проза. Конкурсанти, що увійдуть до короткого списку конкурсу, отримають звання фіналіста і право на публікацію в однойменному альманасі. Рішенням поважного журі в усіх номінаціях буде також обрано лауреатів, які, окрім публікації в альманасі, отримають бонус – право на видання персональної книги у видавництві «Дружко» на пільгових умовах. Усі переможці конкурсу нагороджуватимуться дипломами та ексклюзивними подарунками.

Роботи приймаються з 01 березня до 01 червня 2023 року. Підведення підсумків та нагородження переможців відбудеться у День міста Кам’янське, у вересні 2023 року.

Для участі у конкурсі авторам необхідно подати творчі роботи з 01 березня до 01 червня 2023 року. Твори з позначкою „ молодіжний конкурс “VivArt” слід надсилати на електронну скриньку: [email protected]

Більш детальну інформацію можна дізнатися тут: https://bibliopazlu.blogspot.com/2023/03/vivart-2023.html?fbclid=IwAR0jReYZXWSHvVUahMFfAwTmjUBy_o1tLWaV7JxvLHn1pSm3Re-NooBC4fo

За довідками та з пропозиціями телефонуйте: +38 (097) 46-79-607.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *