У Кам’янському районі зловили серійних злодіїв

На Дніпропетровщині за крадіжку з домоволодіння поліцейські затримали двох раніше засуджених чоловіків. Підозрювані приходили до будинку кілька разів та виносили все, що могло мати цінність.

Про це повідомили у поліції Дніпропетровської області.

У ході слідчих дій правоохоронці встановили, що до злочину причетні двоє раніше засуджених чоловіків 19 та 21 років. Злодії дізналися, що власники домоволодіння поїхали і навідуються до будинку лише інколи. Скориставшись цим, 23 грудня 2022 року чоловіки проникли до будинку та вкрали побутову техніку. Наступного дня вони знову повернулися до будинку та заволоділи автозапчастинами та одягом. Загалом протягом кількох тижнів підозрювані п’ять разів навідувалися до квартири і крали побутову техніку, автозапчастини, одяг, посуд. Викрадені речі чоловіки продавали, а гроші витрачали на особисті потреби.

Правоохоронці розшукали не лише злодіїв, а й викрадене майно, повернене власникам.

За погодженням із окружною прокуратурою Жовтих вод чоловікам повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання ним запобіжного заходу.

п

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *